|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
26.6.2005 20:33:26   
eva1
Luka je star 3 mesece in pol! Malo me skrbi, ker ko ga dam v sedeči položaj, recimo na moje kolene, glavico sploh ne drži gor, ampak mu kr dol pade! Kravice pase(vendar kmalu omaga) , tut ko ga imam naslonjenaga na rame, lepo nekaj časa drži glavico pokonc! Ali so vaši otroci že imeli stabilno glavico pri teh mesecih? Namreč zadnjič sem bila pri kolegici ki ima nekaj dni starejšega fantka-in ni primerjave-on je ful, ful stabilen! Tut moja mama je rekla, da bi jo že mogu sam držat!
Pa še ena stvar, ko mu zaropotam blizu ušesa sploh ne odreagira! Ko ga pokličem, ali pa zaiskam s kašno igračko, kot da ne sliši! Sam k se pa "pogovarjam" z njim pa ful sodeluje, spušča glasove, vriska... sej mam občutek da sliši, ampak obrne se pa ne v stran kje zaropotam!
Kaj ve milite??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaskrbljena
26.6.2005 20:35:35   
HuAnita
Dojenčica od znanke že pri caPINkinI starosti že hodi. Pa kaj naj, se zdaj sekiram po dolgem in počez? Moja se še obračati noče... Tole z gluhoto sem tudi jaz sumila pri prinčipesi, pa valda ni nič. Ni, če te pa res skrbi, omeni pri naslednji posvetovalnici.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaskrbljena
26.6.2005 20:55:58   
viv_
eva1 - ne se sikirat, so si otročki zelo različni...

Kar se pa gluhote tiče, jaz sem imela tudi tak občutek, prav tam nekje okrog 3 mesecev, pa jasno, da je bilo vse OK... Ampak zdaj, pri 18 mesecih ponovno dobivam občutek da ne sliši :)-:)-:)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaskrbljena
26.6.2005 20:59:02   
dory
Glede drzanja glave in podobnih motoricnih sposobnostih se ni za sekirat...ob letu bodo vsi vse znal :)

Glede gluhote pa...ja viv tud nas par mescov mlajsi od tvoje pa je na case zeloooo gluh :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaskrbljena
26.6.2005 21:02:16   
rainbow
eva1:rozica:

glede glavice imajo punce prav, so otroci različni, eni so bolj močni, drugi rabijo več časa

glede obračanja-naša Enja se tudi še ne obrne vedno v smeri zvoka, pa to ni nič narobe, drugače je tudi zelo aktivna kot tvoj

tak da je po moje vse OK

:metulj:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaskrbljena
26.6.2005 22:07:34   
Pilar
Za glavco ne vem...vem edino to, da sem mela tud jaz občutek, kot da ne bi imel stabilne. Od 5. meseca naprej, pa kot da bi odsekal. Čisto v redu in tud v posvetovalnici niso nič rekli(imeli smo jo pri 6.mesecih). Moj nasvet: če boš imeli občutek, da ni vredu - naslednjič pediatru to omeni.

Glede ušes bi ti lahko napisala cel roman. Bom pa probala čisto na kratko: Najin JUre se niti slučajno ni obrnil ko je slišal ropotuljco( no, včasih, ampak res včasih), pa lonce, pa če si mu ploskal, pa če si mu cmokal....itd...saj se je ustrašil kakšnega zvoka...moja tašča je znesla pol kuhne ven zaradi preverjanja sluha, men se je zaradi njenih dejanj mešalo, ker pa Jure ni odreagiral, pa še bolj. Ma ti povem, tudi to se je po 5. mesecu spremenilo, kot da bi odrezal.

Malo dolga sem bila, ampak želela sem te potolažit, ker vem, kako je bilo meni zaradi tega sluha. Za znort. Amapk vse je vredu. Ne boj se in pa srečno!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaskrbljena
26.6.2005 22:14:59   
eva1
joj punce hvala vam! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Sej vem, da Luka sliši, ker ko ornk zaropotam, se vstraši, mižika z vekicam, pa če se recimo dojiva, pa moj :love: pride zraven, pa kej reče, takoj odreagira! Sam sej veste, vsak ti neki reče, pol si pa čist paničen!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?