|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
23.11.2008 18:21:38   
sabsa
Pozdravček!

Sem v 10. tednu nosečnosti in danes sem si privoščila kosilce v gostilni. Tam so kosila postrežena samopostrežno v posodah, ki jih greje plin ali špirit. V prostoru je bilo precej zaznati vonj plina. Tam sem sedela uro in pol. A lahko to kaj vpliva na zarodek? Sama sem se sicer ok počutila, slabo mi ni bilo, a me sedaj malce skrbi. Sicer so v istem prostoru jedli tudi mali otroci in tak način strežbe poteka že nekaj let, predvidevam, da nisem prva nosečnica, ki je tam jedla, a vseeno ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
23.11.2008 18:25:26   
Volga
naslednjič s sabo obvezno tole
user posted image

Če si res zaskrbljena, pokliči in vprašaj ginekologa.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 18:47:04   
cupacups
hahhahahahaha
ti pa si pojava volga

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 18:56:29   
sabsa
Dobra ideja Volga. Hvala za odgovor.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 18:58:51   
sabsa
Vem, da malce pretiravam, a po ss, uspešni 2. umetni oploditvi in po skoraj 4 letih čakanja na dojenčka sem mogoče res malo bolj v skrbeh.
Predvidevam torej, da sem lahko brez skrbi.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2008 19:12:01   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

naslednjič s sabo obvezno tole
user posted image

Ma kje jih pobirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2008 19:14:52   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Vem, da malce pretiravam, a po ss, uspešni 2. umetni oploditvi in po skoraj 4 letih čakanja na dojenčka sem mogoče res malo bolj v skrbeh.
Predvidevam torej, da sem lahko brez skrbi.

Pomoje ni nč narobe,ne obremenjuj se,vem da te zej za vsako malenkost skrbi, sej bo,boš vidla,tut jest sm bla lani na tvojem mestu.Pa čestitke pa čim lepših 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2008 19:15:12   
Anonimen
Vse bo vredu, ne skrbi!

(odgovor članu sabsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 12:00:44   
ZARA
user posted image user posted image user posted image  Huda gasmaska. Taka vrei.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 13:41:44   
Pacota
Ce ni bilo nic ostalim, tudi otrokom, potem je res brez veze, da skrbis. Zagotovo bi cutila znake zastrupitve s plinom, ce bi bilo tako.

V nosecnosti imamo izostrene cute, predvsem vonj, zato si morda kaj vohala, pa se prestrasene oci pristej...
Ne skrbi - ce ne drugi, bi zaposleni, ki so bili tam dalj casa, cutili posledice.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?