|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskrbljena
29.9.2006 22:26:49   
TINEJA
Pozdravljene-i,

imam punčko, ki je rojena 6.1.2006, je  zdrava, nagajiva, vesela pupa. Vendar pa me zelo skrbi saj sem v njenih ustih na nebu oziroma dlesni (nekje tu vmes) opazila majhno črno pikico, ki raste in je vedno večja, pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo. Res sem zelo v skrbeh in komaj čakam ponedeljek ko bom jo peljalala k zdravniku.

Prosim vas za kakršne koli informacije, če ima kdo kaj podobnega in kaj bi to bilo?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaskrbljena
29.9.2006 22:40:54   
muki1
Mogoče gre za kakšen hemagniom, se mi zdi da se tak reče.
To so v bistvu nenevarne zadeve, le če ti slučajno teče kri iz te pike, je zelo težko ustaviti. Če je to to, seveda. Zgolj ugibam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2006 9:28:01   
al1*
Lahko je tudi od zobkov, ki lahko povzročijo podkožno krvavitev, glede na to, da praviš, da je na dlesni.

lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2006 22:14:27   
petra81
Upam, da bo s tvojo pikico vse v redu!!
Ubožica!!
A jo kej boli to?

Lepo se pozdravite!!

Petra

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 21:33:33   
TINEJA
Hvala za vse odgovore.

No, danes sva bili pri zdravniku in pravi da je lahko razširjena žila oziroma hemagniom, opazovala jo bo če še se bo večalo, potem pa bomo videli naprej. Jaz upam da to čim prej izgine, čeprav ni videt, da bi jo to bolelo.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?