Anonimen
|
Dam ti lahko samo odgovor na zasebnike. 3 leta nazaj so se mi začele težave. PCO, močne menstruacije, krči nenormalni, dolge ...hodila sem od enega ginekologa do drugega. 5 sem jih dala skozi. Takrat so se v našem ZD menjavali kot po tekočem traku. Pa sem mogla it še na drugo mnenje v Sežano. Pol je pa dr. Merlo odpru privat, sem šla pa k njemu. Je bil že prej pri nas v ZD. Z njim je šla tudi sestra, ki je bila zaposlena v ZD. Ženska na mestu, ki ti pomaga brez problema, svetuje, ni vsiljiva, ni firbčna.... In po 1 letu me je že dal na laparo, naprej pa ne vem kaj bo. Če bo , toliko bolje, drugač pa dalje. Odkar je šel Merlo na svoje, je res odličen ginekolog. Za njega so prej rekli, da je bil en tak, ki jih je dal 200 skozi na dan. Malo za šalo malo zares. Pa naj ti še kakšna druga pove za mnenje. Meni drugega ni preostalo, ker me niso prej jemali resno. Merlo pa takoj odkril cisto, pregrado. Izključil je sindrom PCO, ki so mi ga napisali ostali njegovi predhodniki. Kakorkoli, jaz sem z njim zelo zadovoljna, ker me je v času ko sem bila v bolnici po operaciji pršel tud obiskat, čeprav bi moral bit takrat v svoji ordinaciji. Prišel je vsak dan, tud v soboto, ko ni imel uradnih ur. Isto njegova ambulantna sestra. Sicer se z njo poznamo tudi privat, tak da ona je druga zgodba. Poznanstva pač.
|