|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zascitna krema za obrazek
17.3.2005 8:19:45   
ruki
ojla,

vceraj sva bila z mojim sonckom na sprehodu in ko sva prisla domov sem ugotovila, da ga je mal soncek "opeku".
zanima me katero zascitno kremo za obraz uporabljate za svoje dojencke oz malcke?
katero priporočate?

thx
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.3.2005 8:25:15   
kaj@
Mi smo že lani pomladi začeli uporabljati vichy faktor30 ali 60 prav za otroke,pa nismo imeli nobenih težav v zvezi z opeklinami.dobi se pa v lekarni v kompletu z gelom po sončenju,cena pa tudi ni tako obupna,vse skupaj s torbico okrog 6000sit

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2005 9:02:32   
bini
nam je pediater rekel, da ne kupovat ničesar kar ima več kot faktor 30, ker je v tistih zadevah baje tolk konzervansov, da je potem kontra efekt :zmeden:...no, mi imamo faktor 25.. menda bo ok ;)

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2005 9:03:19   
niki5
do 1 leta naj ne bi uporabljal, temveč ga zaščitil tako da ga sonce ne doseže. Drugače je pa tudi krema Avene zelo kvalitetna.
Jaz sem tudi v dilemi ker mi direktno v košaro sveti sonce, marele pa nimam.

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2005 9:06:51   
puncica
Mi imamo kr tisto od aventa magic cream al pa od niveje otroško kremo z faktorjem 30.

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2005 9:18:17   
malika
Kar eno otroško kremico za sončenje kupi. jaz sem jo kupila v DM in se je lani poleti super obnesla. letos grem po isto

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2005 16:43:31   
ruki
no evo sem sla v nabavo in kupla niveino otrosko kremo s faktorjem 30.

thx za odgovore

(odgovor članu ruki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?