|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaposlitveni razgovor
4.9.2005 16:30:10   
rubin
Pozdravljene!

Jutri imam svoj prvi zaposlitveni razgovor pa bi rabila kaj več informacij o le-tem. Zanima me koliko časa približno traja, kako poteka, katera neprijetna vprašanja znajo postaviti? Me že kar nekaj panika grabi pa sem obrnila na pomoč k vam, saj mi boste verjetno znale kaj povedati in svetovat.
Kako se pa kaj uredite (mislim predvsem na make-up), ker jaz se drugače ne ličim.
Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaposlitveni razgovor
4.9.2005 16:37:54   
MarijaPo
Zivjo,

odvisno je kaksno sluzbo isces.
Jaz sem lani 3 sluzbe zamenjala, tako da sem bila na kar precej razgovorih.

Po moje je najbolj vazno, da si kar se da naravna in hkrati tudi samozavestna.
Vprasali te bodo verjetno vse mogoce (tudi ce si noseca in kdaj mislis zanosit, ceprav te tega po zakonu ne smejo vprasat, so mene skoraj povsod vprasali - stara sem 26 let). Sprasevali te bodo po hobijih, po zakonskem stanu in stanovanjski situaciji. Od poslovnih stvari pa v cem si najboljsa (tvoja najboljsa lastnost), v cem najslabsa. Meni je bilo na obe vprasanji tecno odgovarjat, ker pri prvem zgleda kot da se hvalis, pri drugem pa noces nic rect, ker potem izpade cudno.
No, nic se ne sekiraj, pa bos se najbolje skos prisla.
Fino je (zelo zazeleno), ce imas cim vec vprasanj, lahko tudi zelo direktnih v stilu: kok ste imeli lani prometa, ali pa koliko ljudi se v povprecju zamenja v vasem podjetju (koliko jih gre, koliko jih odpustijo...).

Imej tudi vnaprej pripravljeno celo zgodbo tvoje kariere, kdaj si diplomirala (ce si), kdaj maturirala, kdaj in s kaksnim namenom za delo si se prvic zaposlila kaj si potem pocela v tej sluzbi...

Sicer se pa ne sekirat, ce v cem nisi idealna, ker tako ali tako nihce ni, ki pride na razgovor.

Veliko uspeha in cim manj strahu!

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaposlitveni razgovor
4.9.2005 16:44:16   
urška
predlagam, da si pogledaš na www.mojedelo.com tam najdeš vse sorte. vprašanja na razgovorih, vrdte razgovor, ful dobrih informacij. predlagam da se dobro pripraviš. maš pa tam tudi najboljša vprašanja, ki jih "moraš" ti vprašat. v glavnem ful dobra stran - poglej jo
držim pesti

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaposlitveni razgovor
4.9.2005 18:47:25   
kofetek2010
čisto odvisno od tega za kakšno delovno mesto se poteguješ, če bo to tvoj prvi razgovor v tem podjetju potem bo to bolj splošne narave, če se boš uvrstila v naslednji krog bodo vprašanja že bolj kompleksnejša, lahko ti dajo tudi kaj praktičnega za nardit - meni so pred 3 leti v eni firmi dali pogodbo za prečekirat, morala sem poiskat slovnične napake in še ostale blesarije, ki ne "spadajo" v pogodbo pri njih se bila 3x na razgovoru in službo tud dobila, a sem jo pred pol leta pustila

kot so ti že svetovale, veliko informacij je na netu, vtipkaj par ključnih besed in boš imela cel večer kaj za brat

so pa v glasnem klasična vprašanja, resno razmisli kaj boš odgovorila pri vprašanju o svojih dobrih in slabih lastnostih, ter o tem kakšno plačo pričakuješ (če nimajo teh podatkov v razpisu, bi jih jaz na tvojem mestu prehitela in jim postavila to vprašanje, tako, da vidiš, če je znesek zate sprejemljiv)

o oblačenju - ja, spet je odvisno od delovnega mesta, v glavnem bodi nevpadljiva in urejena, ličil bolje manj kot preveč

veliko sreče ti želim!

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.