|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaporedna porodniška
22.1.2008 18:02:28   
petea
Zanima me, kaj se zgodi s prvo porodniško (oz. z dopustom za varstvo in nego otroka), če drugo porodniško nastopiš pred iztekom prve (smo pač naredili 2. user posted image  zelo hitro user posted image ).
A se lahko prenese na kasnejši čas, ali propade ali kaj tretjega? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaporedna porodniška
22.1.2008 18:29:52   
piščanc
ampak ste bili pa res hitri user posted image .

iz csd šiška

Del dopusta (največ 75 dni) za nego in varstvo otroka lahko starša tudi preneseta in izrabita do 8. leta starosti otroka. Izjemoma sta lahko oba starša istočasno z otrokom/otroki doma v primerih daljšega dopusta zaradi dveh ali več hkrati živorojenih otrok, zaradi otroka, ki potrebuje posebno nego in varstvo in zaradi rojstva otroka v družini, v kateri starša že ob rojstvu otroka varujeta in vzgajata najmanj dva otroka do starosti 8 let. Skupno trajanje dopusta ne more biti daljše od pravice do podaljšanega dopusta.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 22:06:57   
Nisaa
!

Ja nč vse zapade ,men je od prvega zapadlo več k dva mesca porodniške,pa sm tud šla na csd kao da prenesem za nego in varstvo ,je pa rekla ja to bi pa mogla takrt k ste vlogo dajala napisat ,k da jst sm pa prou vedla da bom noseča matr,pol pa pravm bom pa na partenrja prenesla ja ne to pa ne gre ker eden že dobivlja da kao jst za tamalga pa on za starejšga pa to ne greuser posted image ,tko da  prevaranti nimaš kej ,no da ne govorim da bi za prvega dobal tud podalšano porodniško tko da  so mi pobral 5m minimalno,žalostno toda resničnouser posted image user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2008 21:24:34   
*bubi*
Ja nč vse zapade ,men je od prvega zapadlo več k dva mesca porodniške,pa sm tud šla na csd kao da prenesem za nego in varstvo ,je pa rekla ja to bi pa mogla takrt k ste vlogo dajala napisat ,k da jst sm pa prou vedla da bom noseča matr,

To pa sploh ne bo držalo. Očitno so te grdo okoli prinesli user posted image

Iz posebnih razlogov se namreč lahko da vlogo za spremembo odločbe, ki jo res dobiš že zelo hitro in takrat res še ne moreš vedeti, da boš user posted image . Prepričana sem, da je user posted image  dovolj dober posebni razlog in bi odločbo morali spremenit.

Meni so recimo spremenili odločbo (zadnja 2 meseca pretvorili v dobroimetje, zdaj tega sicer ni več), ker sem dobila novo službo in sem morala začet delat pred iztekom porodniške.

Napisala sem vlogo, dodala kopijo nove pogodbe o zaposlitvi in to je bilo to.

Pojdi na CSD in se pogovori. Pa srečno! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 21:04:27   
Nisaa
aha no ja upam da ti bo ratalo ,men na žalost ni...tko da zdej pa nimam več kej naredit...user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?