|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaostala menstruacija
15.10.2005 15:44:45   
Anonimen
Pozdravljene punce,zanima me če ima katera podobno izkušnjo.Menstruacija mi zamuja že 5 dni,drugače mam vsak mesec redno,naredila sem test CB vendar je bil negativen,krvni test pa je pokazal minimalno količino hormona,zdravnica pa mi je otipala povečano maternico,mislite da bi čez 10 dni morala ponovit test.caouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaostala menstruacija
15.10.2005 15:46:28   
Anonimen
Ne, ponoviti ga moraš prej. Vsaj jaz bi ga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2005 15:51:59   
jpalic
kaj misliš da bi bil pozitiven,ker me je ful strah da bi bil negativen,neka oseba ki dela na ginekologiji mi je rekla naj počakam 10 dni in naj naredim še enkrat test,ne vem zelo me je strah,kaj so to znaki za nosečnost.Hvala ker si mi odgovorila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2005 17:47:34   
lenika
Jaz tudi verjetno ne bi zdržala 10 dni.

(odgovor članu jpalic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2005 18:06:09   
lana38
Poskusi si meriti BT. Če bo več dni zapored povišana, je možno da si noseča. Jaz si redno merim BT. Tako mi ni treba brezveze delati testov.user posted image  Pred O je BT nižja okrog 36,4 do 36,6. Potem pa po O naraste na 36,8 do 37 in ostane povišana približno 14 dni. En dan pred Muser posted image  pa ponavadi pade na 36,5. Če je BT povišana več kot 16 (nekateri pravijo 18) dni, lahko trdimo da gre za nosečnost. Jutri zjutraj preden vstaneš si jo izmeri in boš videla kakšna vrednost je. Sicer bo to bolj "tako-tako", ker je nisi merila redno in ne veš kdaj je narasla, ampak če je povišana, lahko sklepaš, da si noseča, posebaj ker ti je G natipala povečano maternico. Če bi imela ss, kot ti je rekla, bi tudi BT bila nižja. Naj te čuvajo user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2005 23:19:54   
KODA
Poskusi že prej,kot čez 10 dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 7:39:59   
girly
ponovi test.pa kakšnega drugega uporabi, recimo BC mini

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 8:23:00   
lory05
Pozdravljene,
vidim, da imate izkušnje z merjenjem BT zato, mi prosim pomagajte. Jaz si merim, od 1.10. imam 37,3.  14.10. bi morala dobiti M, pa je še nimam, danes zjutraj pa sem imela še vedno bt 37,3. Zanima me, če je bt povišana dokler dobiš M, ali  pade kakšen dan prej.  Danes je 17.dan, ko imam še vedno bt 37,4. Do sedaj si nisem še nikoli merila bt, tako da s tem nimam izkušenj.Pomagajte. Kaj to pomeni?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2005 8:31:06   
TanjaS
Jaz bi tudi še enkrat test naredila - če je pozitiven je to sigurno, se ne zmoti, če je negativen pa je lahko tudi napačen rezultat.
Pa clearblue bi kupila - je res malo dražji, a zanesljiv.

Pa srečno

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2005 12:55:15   
lana38
Lory05!
Če je BT povišana več kot 16 dni, gre za nosečnost. Čestitam!user posted image

lana38

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2005 13:23:40   
lory05
Lana, a misliš, da res? Ne upam si še narediti testa, da ne bom razočarana, če je mogoče prezgodaj. Upam, da bom lahko zdržala še kakšen dan.
Hvala za odgovor.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?