Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev z enim jajčnikom 9.3.2012 18:12:43
|
|
|
|
MissTerious
|
Jaz imam en slabo delujoč jajčnik (beri nedelujoč) in enega zdravega...za svoje stanje sem izvedela v najstniških letih in me je sesulo. Mislila sem, da ne bom mogla imeti otrok. Pa sem po naravni poti zanosila zelo hitro, ko sva se z mojim odločila za družinico. Danes sem ponosna mamica dveh sončkov. Ne obupaj....vem, da ti morda moje besede ne pomenijo velike tolažbe, ti pa naj dajo vsaj upanje...ko boš pripravljena na to, boš mamica!
|
|
|
|
RE: zanositev z enim jajčnikom 9.3.2012 19:01:39
|
|
|
|
Katy78
|
Tudi jaz imam samo en jajčnik, odstranili so mi ga pri 20. letih zaradi endometrioze. Sicer mi ni nihče rekel, da bi lahko imela težave z zanositvijo, edino en G mi je rekel, da naj vseeno ne čakam predolgo. No, pa sem na koncu kar dolgo čakala, do 30. leta, sem pa vseeno tako prvič kot drugič zanosila v tretjem "poskusu". Srečno in nikar ne bodi črnogleda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?