Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:22:45
|
|
|
|
soncece24
|
Kak pa lahko zanosiš v 5. tednu nosečnosti?
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:23:09
|
|
|
|
digi
|
Žal ne štekam.... KAj bi zdaj ti rada?! Zanosiš menda s prvim dnem pa ne s 5. tednom....
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:23:42
|
|
|
|
digi
|
hej hej sončece sva an isti valovni kaj?!
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:24:30
|
|
|
|
soncece24
|
To je sigurno od one kave zadnjič, digi
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišljeno je bilo tako, da če slučajno veš, da si imela v 5 tednu vgnezditveno
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 17:35:51
|
|
|
|
digi
|
ha?! In kaj ima to veze?!
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 18:11:47
|
|
|
|
Pia77
|
Vgnezditvena krvavitev je zlorabljan termin, saj vsaka krvavitev v začetnih tednih ne pomeni, da se je šele takrat embrio vgnezdil... Večina majhnih krvavitev v tem obdobju je povezanih s prodiranjem horionskih resic v maternično sluznico, ko te iščejo stik z materinim žiljem; kakšna žilica pač poči in to se lahko pokaže kot vaginalna krvavitev. Tudi če točno veš, kdaj je bila ovulacija, ne moreš vedeti, kdaj točno je bila vgnezditev. Najbolj merodajen je še vedno klasičen izračun PDP glede na prvi dan zadnje menstruacije, ki ga po potrebi popravijo glede na UZ mere ploda, če po UZ odstopa za več kot 7 dni. Vse ostalo so špekulacije. Itak pa se zelo majhen delež otrok (nekje okol 5%) rodi točno na datum PDP.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 18:33:12
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Je mogoče katera zanosila v 5. tednu nosečnosti
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 18:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mišljeno je bilo tako, da če slučajno veš, da si imela v 5 tednu vgnezditveno A to tud obstaja al kaj?
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 18:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OJ Je mogoče katera zanosila v 5. tednu nosečnosti in ima mere ploda od nuhalne svetline 12 ali 13 teden? Zanima me samo primerjava. Hvala Pa tole tud al kaj? Nč jasno!
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 18:57:56
|
|
|
|
Ketrin24
|
ne štekam sory.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 19:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor jaz razumem misli, če je katera v 5.tednu nosečnosti in ji je NS pokazala ,kot da je noseča več.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 19:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm....kakor jaz razumem si imela manjšo krvavitev v 5. tednu, za katero misliš da je bila vgnezditvena. Možno da je bila, možno da ne. Če je bila si zanosila šele takrat ko naj bi dobil M. Tudi možno. Torej takrat ko je bila krvavitev nisi bila noseča 5 ampak 3 tedne. Če to drži bi ti na pregledu povedali v katerem tednu si. Zelo zelo malo verjetno oz. skoraj neverjetno je da bi se zmotili za 2 tedna. Torej bi ti g povedal da si noseča manj kot misliš in bi ti povedal kdaj je primerno da se naročiš na NS. Po moji razlagi ti tudi test skoraj sigurno nosečnosti nebi pokazal takoj po pričakovani M,saj naj bi takrat šele zanosila, ampak šele ene dva tedna kasneje. To ti sama veš kdaj si zagledala +.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 19:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OJ Je mogoče katera zanosila v 5. tednu nosečnosti in ima mere ploda od nuhalne svetline 12 ali 13 teden? Zanima me samo primerjava. Hvala kind lady, zdej pa razumem ja. Je mogoče katera misleč da je v 5 tednu nosečnosti izvedela na pregledu , da je velikost ploda za 12 ali 13 teden? Moj odgovor: misleč da si v 5 tednu še nimaš nuhalne svetline, ampak navaden UZ pregled.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 20:44:18
|
|
|
|
bina30
|
Očitno sem hempasta ali kaj. Jaz še zdaj ne razumem
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 21:42:13
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
oprostite ampak prav smesne ste s tem zacudenim vprasanjem..nic slabo misljenega samo...punca pac ni izrazila svojga vprasanja kot bi mogla al pa me ne razumemo ravno najbolje..Kaj cmo..
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 21:50:57
|
|
|
|
sončnica13
|
Anonimna, bo treba bolj natančno napisat.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 4.10.2007 22:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13 Anonimna, bo treba bolj natančno napisat. Ne prosim, samo tega ne. Me je kr strah.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 9:39:13
|
|
|
|
polma
|
Verjetno je anonimna na UZ , oziroma NS-kar je malo bolj čudno- zvedla, da je noseča več kot je mislila. Ja, obstajajo tudu taki medicinski fenomeni! Moja bivša soseda- v 6 mesecih je donosila otroka- zato, ker prve 4 mesece sploh ni vedla, da je noseča, ne zezam se. Imela je rahle krvavitve-kot M, pa premalo časa da bi se ukvarjala s sabo. Ker to je blo davnega leta dva pa tri, ko smo ga še cele noči žural ... Kak postaven fant bo tale medicinski fenomen ... ja, ko si mlad je vse mogoče...
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 9:41:29
|
|
|
|
polma
|
ok, zdej to zgleda ko da ne znam računat - skratka 3krat je mela še krvavitve. Pol pa ostane še 6 mesecev, a ne? Joj, kako sem blond ....
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 11:11:15
|
|
|
|
malamalinca
|
še ena blond tukaj
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 11:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To da greš na prvi pregled misleč da si v 5em tednu in izveš da si v 12em v bistvu ni noben fenomen. Se dogaja. Moji prijateljici se je podobno zgodilo. Ima dosti žensk krvavitve prve mesece in če nisi ful pozoren pač ne opaziš da je kaj drugače. A to je pomenilo vprašanje? Jst sm tud blond.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 19:41:19
|
|
|
|
Pia77
|
Brez zamere, soncece24, digi, na_go in podobne, ki se toliko zabavate... Ne bodite nesramne, saj se tudi ve niste rodile učene (ceprav nekateri ob visenju na forumu dobijo obcutek, da so se). Delam v zdravstvu, vsak dan srecujem razlicno 'pametna' vprasanja.
|
|
|
|
RE: zanositev v 5 tednu in nuhalna 5.10.2007 19:58:40
|
|
|
|
polma
|
Se popolnoma strinjam, Pia77! Zato pa sem tudi povedala zgodbo o tej moji bivši sosedi. Predvidevam, da je anonimna bila kompletno zmedena ko je to pisala, ker je očitno zvedela da je noseča veliko več kot je mislila. No, pa da spet obrnem vse na šalo-kot je tudi sicer moja navada- zame bi bilo bolje, da mi UZ pokaže višjo nosečnost-da lahko upravičim tale svoj napihnjeni izgled. Ker za 6. teden sem si nabrala veliko preveč kil ...lep vikend! Anonimna, a si v redu?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?