Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev tako po prenehanju s KT 12.6.2007 9:27:46
|
|
|
|
majci198
|
jaz sem jemala cilest in na koncu yarina. ginekologinja mi je svetovala, da takoj po prenehanju s tabletami začnem jemati folno kislino (jemljem tifol), z zanositvijo oz. nezaščitenim seksom pa počakam 1 mesec. rekla mi je, da je to čisto dovolj, da se telo sčisti. nekatere celo ne naredijo nobene prekiitvi, sem pa tudi jaz slišala, da po prenehanju jemanja KT hitreje zanosiš. glede na to, da je folna kislina tudi v živilih, da je celo v npr. cedeviti jo po moje lahko jemlješ istočasno s KT. upam, da sem lahko kaj pomagala Maja
|
|
|
|
RE: zanositev tako po prenehanju s KT 12.6.2007 9:53:23
|
|
|
|
pravljica
|
in česa točno bi se naj telo sčistilo dobro je počakati samo zato (če že), da se po nekaj mesecih sluznica 100% nazaj normalno odebeli (jemanje KT ti sluznico stanjšajo, kar pomeni, da v tem času zato ni možna vgnezditev) - da ni neprijetnih presenečenj, če katera takoj ne zanosi oz. če pride pri kateri do hitrega SS midva sva počakala samo do prve M, druge pa ni bilo več
|
|
RE: zanositev tako po prenehanju s KT 12.6.2007 10:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zanosila med jemanjem KT
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?