|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev po ss
21.2.2006 22:32:54   
Barbk
Ojla punce,

na žalost tudi moji pikici ni uspelo(5.teden).Sem se že nekako potolažila, da tako je pač moglo biti in sva pripravljena iti z dragim v nove boje.So mi na urgenci rekli, da je drugače vse ok in da po končani krvavitvi lahko začneva delat na user posted image .Kdaj ste po ss(ni bilo potrebno čiščenje) dobile user posted image  ?Kako kmalu ste začele delati na pikici?Jaz bi kar čimprej, še posebej ker je tudi moja G po telefonu rekla, da na urgenci najbolj vedo.
Želim vam, da čimpreje zagledate oz. seveda zagledamo user posted image .

Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev po ss
22.2.2006 7:57:46   
muki1
Barbk, žal mi je za tvojo pikico. Srčno ti želim, da bi poleti že hodila naokrog z štrlečim trebuščkom. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 17:09:56   
Naja30
Takoj začnita delat na user posted image  škoda časa. Jaz sem bila na abraziji, pa mi je G rekla, naj počakam en cikel, da pride vse nazaj v normalo in lahko tudi začneva. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 21:01:50   
Barbk
Uh punce hvala, že šibam.Krvavitev se je ustavila-juupiuser posted image .Bova z lubijem kar jutri že začela.Se bova probala kar vsak drug dan mečkati, ker zdej pa res ne vem kako bo z ovulacijo(pušenjak pravi, da pride  2 do 4 tedne po ss).Kljub tej žalostni izkušnji se počutim odlično, ker sem si dopovedala, da se ne smem pustiti ko imam pa tako čudovite ljudi ob sebi, ki me bodrijo.Kolk si želim, da bi nama čimprej uspelo zdravo pikico ustvarit, po možnosti že ta mesec....Naja3 a že delata user posted image  al sem kaj narobe razumela?Da bi čimprej zagledaleuser posted image .

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 22:07:52   
Naja30
Barbk, tudi jaz za vaju držim pesti, da se vama izpolni željica user posted image  Spremljala sem tvojo zgodbo od zanositve do ss in vem, kako si se počutila. Ampak zdaj bodi samo pozitivna.

Ja, midva seveda že delava na pikici, ravno te dni čakam ali bo prišla user posted image  ali ne. Sicer zamuja že par dni in test je bil negativen in zdaj ne vem, ali se je cikel kaj zmešal ali pa sem prehitro delala test (2.dan po zamudi?). Ne vem, upam na najlepše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 22:38:26   
Barbk
Naja3 držim pesti za magični user posted image .Pa sporoči-saj veš kakšne radovednice smo.Upam, da se kmalu beremo na ta lepši strani.user posted image user posted image

Barbk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 11:29:39   
SM10
Barbk tudi meni se je to pripetilo - ss brez čiščenja. Tudi jaz bom takoj delala nauser posted image  .  Upam, da bo vama in nama takoj uspelo v prvo.

Naja3 želim ti, da zagledašuser posted image  in, da boš srečka user posted image . Javi nam.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2006 21:39:29   
Barbk
Ojla punce,

sva danes z lubijem naredila otvoritevuser posted image  po tej smoli(ss). Počutim se enkratno le ko berem te poste srečkuser posted image  me malo zvije.A se ne dam, tudi me bomo kmalu zopet zagledaleuser posted image  in prišle do konca 9 mesecev in rodile zdraveuser posted image .SM10 sem se že spraševala kje si.Kar tako optimistično naprej in delat pikico.Pa dejmo se na zanositev preselt, je tam lepš čvekat o ....saj veste user posted image .Jaz že odštevam dneve do najinega odhoda na smučanje-uh komi komi čakam...Bodite pridne in seveda optimistične.

Barbk

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 16:55:34   
BONHEUR
Zal mi je Barbk za tvojo pikico! Vendar se prav nič ne sekiraj. Meni se je lani zgodilo nekaj podobnega. Sem zanosila takoj, ko sem nehala jemati tabletko (kar najbrž ni bilo preveč vredu). Test sem naredila 41. dan (je bil pozitiven) in potem čez dva ali tri dni začela krvaveti. Imela sem ful hude krče par dni (menstruacije nisem nikoli imela niti malo boleče) in seveda sem se ful sekirala. Pa še očitala sem si, da je to sigurno zato, ker sem šla pred par leti delat splav (kar si bom do smrti očitala). No, potem sva dva meseca počakala in nato sem takoj zanopsila. Tokrat je bilo vse OK in sedaj imam 11 mesecev staro hčerkico. In spet sem noseča, tako da bosta narazen leto in pol.
Rada bi ti povedala samo to, da ta SS sploh ne vpliva na naslednjo zanositev in da itak propade ful velik procent zarodkov v prvih tednih nosečnosti, tako da marsikatera ženska sploh ne ve, da je bila noseča. Zato kar delajta na bebici in videla boš, da bo vse vredu! Veliko sreče!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2006 21:51:21   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.no tud mene muči isti problem.Tri tedne nazaj sem bila na čiščenju v 11 tednu,čeprav jem oja pikica umrla že prej. No zdaj z naslednjim tednom naj bi nekje user posted image  dobila,pa me zanima a mislite da lahko takoj začneva z dragim delat na drugi bebici ker si to ful želiva.Kaj mislite?

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2006 8:07:38   
tinaaja
Kolikor sem jaz prebrala, je sigurno dobro pocakati vsaj prvo M. Da se sluznica obnovi. Pravijo, da je cakanje odvisno tudi od tega, kom casa si bil nosec. Imam pa obcutek, da ginekologi zelo razlicno svetujejo. Jaz bom pocakala na prvo M, pol pa naceloma se do naslednje previdno, pol pa akcija.. vec bom pa verjetno zvedla tudi na prvem pregledu po ciscenju.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2006 8:42:43   
lana38
Mi2 bova počakala na prvo Muser posted image . Tako mi je svetoval G. In že zelo nestrpno čakava. Ni sicer bil ss, ampak mislim, da tu ni neke bistvene razlike. V vsakem primeru je šlo za abrazijo. Tako, da po Muser posted image  veselo na delouser posted image in če bo po sreči prideuser posted image  in potem zdrav user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2006 14:25:00   
pilotgirl
A katera ve če te g hitro naroči na ta pregled po ss?Ker se mi glih ne da čakat 100 let preden pridem na vrsto.user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2006 9:24:24   
PIKA
Mani je v odpustnici iz bolnišnice pisalo, da je naslednji pregled pri G čez tri tedne, čeprav me je moj naročil kasneje, ker ni potrebe po tako hitrem pregledu. Svetoval pa mi je vsaj 2 ciklusa počakati, pred naslednjo akcijo. Čiščenje sem imela 30.03. tako da moramo počakati vsaj do konca maja. V vsej tej žalosti pa je ena zelo pozitivna stvar. Če mi bo kmalu uspelo zanositi, bom imela PDP naslednjo pomlad ali poletje, ne pa novembra, kot pred SS. To pa sem si vedno želela, tako da bomo z user posted image kmalu zunaj na zraku.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.4.2006 11:50:42   
pilotgirl
Ja Pika se strinjam s tabo,tud jast sem vedno želela spomladi bebiko met,ker je tko lepo zuni. Upam da teden jo dobim da grem na pregled,pa bom vidla kaj mi bo ona rekla.Je  prou nesramna moja g in ji ne zaupam prou nič sam moram k njej na pregled,kaj čem.Sam naj bo mimo že enkrat.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2006 11:34:03   
straška
Upanje nam vedno ostane. Lani Novembra sem imela čiščenje, ker se je gestacijska vrečka razvijala brez ploda. Prejšnji teden pa je bil verjetno SS. Naredila sem test in je bil pozitiven, čez štiri dni pa sem dobila menstruacijo in BCHG je pokazal negativno. Konec tedna imam pregled pri ginekologinji in upam, da me bo dala na kakšne preiskave. Želim si, da bi nam čim prej uspelo.

Lp

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

zaščita po 1. menstruaciji po porodu
carmencita

Kakšno zaščito uporabljate med spolnim odnosom (v času dojenja)

KONDOM (48%)

NIMAM ZAŠITE (PAZIVA) (40%)

KONTRACEPCIJSKE TABLETE (kljub odsvetovanju zaradi dojenja) (2%)

DIAFRAGMA (1%)

SPREJ (spermicidi) (1%)

DRUGO (9%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!