|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev po kt
16.1.2008 18:45:06   
Maui
Živjo,

sem čisto na novo, vidm pa, da si ful pomagate.
KT sem jemala skor 12 let. septembra 07 sem nehala. Decembra sem šla na pregled, ginekologinja je rekla, da greva lahko v akcijo. Od septembra do dec sem imela dve menstruaciji na 30 dni. Zdaj pa jo čakam že od 25. dec, pa nič. Teste sem naredila že tri, pa so bli vsi negativni.
Kakšne imate izkušnje po KT? A dolg traja, da se sistem vpelje?

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev po kt
16.1.2008 19:34:44   
DaisyE
Lahko dolgo traja. Tudi pol leta, ali več. Menda.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Maui)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 19:46:19   
Maui
Pol leta do ureditve ciklusa?
Kaj pa zanositev?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 19:54:58   
Muca Copatarica
Ja, nekaj časa traja, da bo ratalo. Pa včasih se M čisto zmede in ni več na toliko dni kot prej.

(odgovor članu Maui)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 21:48:00   
lelaval
Nama je ratalo že 1. mesec po prenehanju jemanja KT.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maui)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 21:52:54   
trinity22
čisto odvisno od ženske do ženske, nekater zanosijo že prvi mesec po prenehanju(takrat se baje najbolj itro prime), spet druge šele po pol leta in več. Res pa traaja nekaj časa da se ciklus uredi. Zna pa bit problem, če nisi imela rednega cikla pred jemanje KT, potem tudi sedaj ne bo reden, sploh pa ne prvih nekaj mesecev.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 22:50:05   
Colicka
Tud sama sem nehala nehat KT vletu 07 in sicer sredi avgusta, potem sem dva meseca imela redno M, potem pa dva meseca neredno, full mi je zamujala, zdej bomo pa vidli, jutri bi mogla prit oz BOM NAJSREČNEJŠA; če ne pride in bom nosečka :)

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 6:42:39   
srki
Po prenehanju KT sem imela samo dve redni menstruaciji, potem pa zbrka. Kot pred jemanjem KT. Tudi po cel mesec je nisem imela.

Ampak, a ni 12 let kar malo dolgo? A ne svetujejo malo premora vmes naredit. Jaz sem jih jemala 3 leta, pa še to se mi zdi preveč.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 7:23:11   
murkica
Premor so svetovali prej, ko tabletke še niso bile tako dobre. Zdej pa sem se jaz pogovarjala z G in je rekla, da zdej ni več panike. Lahko prekineš ampak ni nujno. MOja prijateljica jih je jedla 14 let, ker jih je začela zelo zgodaj zaradi ureditve M, zanosila pa je potem takoj prvi mesec poskušanja(niti se mne spomnim, če je počakala 3 mesece, mislim, da samo enega) in ima sedaj doma zdravo punčko. Tako, da je čisto odvisno od človeka do človeka. Pri nekaterih se cikel takoj uredi, pri meni recimo je bilo pa tako, da sem imela sedaj po prenehanju jemanja pol leta cikluse urejene čisto na dan, sedaj pa je nastala brka in mi že 3 mesece vedno nekaj zamuja, vedno dlje je ni. No verjetno ima tukaj zraven tudi kaj psiha in velika želja po user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 7:27:16   
spps
ojla!prvič sem zanosila 2.mesec po jemsnju KT.user posted image  nisem imela redne.
LP!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 14:11:13   
gajka
KT sem jemala 7 let. Potem so si sledili ciklusi nekako takole: 76 dni, 28 dni, 31 dni, 33 dni in user posted image . Ko sva čisto vso zaščito črtala, je ratalo v 3. poskusu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 14:30:39   
tasa.m
Jaz sem po prenehanju KT, imela user posted image  čisto zmešano, pa mislim, da tudi pred KT ni bila ravno usklajena, en dan gor ali dol, na začetku sem imela na 22 dni, potem na 35, 40, 38, 33 - tako, da je kar težko si zračunat plodne dni

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?