|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev po konizaciji
25.6.2006 14:10:16   
Anonimen
Punce, zanima me ,tiste ki ste bile na konizaciji ali ste zanosile, koliko časa po posegu in kako je potekala nosečnost. Jaz sem bila na tem posegu vendar si želim še enega otroka. Kakšni pa so bili pregledi? Ali vas je ginekologinja stalno gledala spodaj? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev po konizaciji
25.6.2006 21:32:33   
lelaval
Anonimna - upam, da si prava, ker mi ZS ne gre pošiljat. Jaz sem 1,5 leto po konizaciji zanosila. Ker je po posegu maternični vrat krajši, G bolj 'bdi' nad tvojo nosečnostjo. Jaz sem še nizko nosila (maternica in mat. vezi so mi ostale povešene od prejšnjih nosečnosti in po 2 mesecih nosečnosti sem čutila pritisk dol. In me je G takoj dal na bolniško s strogim ležanjem. Pri meni tudi voda ni bila vredu (proteini so bili prisotni, kar lahko povzroči eklampsijo oz. perklampsijo), pa še vnetja so se mi ponavljala. Tako, da sem imela preglede na teden ali na 14 dni. Pa še posteljico sem imela zelo nizko, tako, da sem zaradi vsega naštetega tako pogoste kontrole. In na vsakem pregledu me je pogledal tudi spodaj, kar se mi zdi popolnoma normalno, saj ugotavlja v kakšnem stanju je mat. vrat in, ali se že kaj odpiraš. Rodila pa sem 8 dni pred PDP.
Lahko pa, da po konizaciji ne boš imela nobenih težav v nosečnosti. Ubogaj navodila G, paa bo vse vredu. Želim ti čim lepšo in brezskrbno user posted image  brez težav.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 23:41:58   
Anonimen
Nisem imela nobenih težav. Niti z zanositvijo (zanosila v prvem poskusu), niti z nosečnostjo. Zanosila sem malo več kot leto dni po konizaciji. Rodila pa sem čez rok (1 dan-sprožen porod). Vaginalnih pregledov je bilo malo več kot običajno.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 6:47:00   
Golobček
Ja leleval sem taprava.Hvala za odgovor .Zanimalo me je pač kako je bilo, ker imam že dva otročeka jaz pa sem si vedno želela imeti tri. Ker mi je g. rekla da je možnost prehitrega poroda se nekako ne morem odločit za zanositev, zato sem vprašala za mnenje tukaj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?