Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev po konizaciji 25.6.2006 21:32:33
|
|
|
|
lelaval
|
Anonimna - upam, da si prava, ker mi ZS ne gre pošiljat. Jaz sem 1,5 leto po konizaciji zanosila. Ker je po posegu maternični vrat krajši, G bolj 'bdi' nad tvojo nosečnostjo. Jaz sem še nizko nosila (maternica in mat. vezi so mi ostale povešene od prejšnjih nosečnosti in po 2 mesecih nosečnosti sem čutila pritisk dol. In me je G takoj dal na bolniško s strogim ležanjem. Pri meni tudi voda ni bila vredu (proteini so bili prisotni, kar lahko povzroči eklampsijo oz. perklampsijo), pa še vnetja so se mi ponavljala. Tako, da sem imela preglede na teden ali na 14 dni. Pa še posteljico sem imela zelo nizko, tako, da sem zaradi vsega naštetega tako pogoste kontrole. In na vsakem pregledu me je pogledal tudi spodaj, kar se mi zdi popolnoma normalno, saj ugotavlja v kakšnem stanju je mat. vrat in, ali se že kaj odpiraš. Rodila pa sem 8 dni pred PDP. Lahko pa, da po konizaciji ne boš imela nobenih težav v nosečnosti. Ubogaj navodila G, paa bo vse vredu. Želim ti čim lepšo in brezskrbno brez težav.
|
|
RE: zanositev po konizaciji 25.6.2006 23:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem imela nobenih težav. Niti z zanositvijo (zanosila v prvem poskusu), niti z nosečnostjo. Zanosila sem malo več kot leto dni po konizaciji. Rodila pa sem čez rok (1 dan-sprožen porod). Vaginalnih pregledov je bilo malo več kot običajno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?