Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev po endometriozi 3.7.2009 11:30:40
|
|
|
|
Detece
|
Jaz sem po endometriozi zanosila v 8. rundi s klomifenom brez problema. Najšrej moraš vseeno poskusiti naravno, saj je tudi to možno.
|
|
|
|
RE: zanositev po endometriozi 3.7.2009 11:31:58
|
|
|
|
Detece
|
Ja moram še povedati, da sem zanosila samo z enim jajčnikom, ker mi je enega endometrioza že uničila. Stara sem bila 25 let.
|
|
|
|
RE: zanositev po endometriozi 3.7.2009 16:32:27
|
|
|
|
spelka12
|
Jest sem bila 4x op., ampak smo se vseeno 3 leta naravno trudili. Kar direkt te noben ne bo dal. Vsaj 1 leto mora biti rednih odnosov brez uspeha. Upam, da ti uspe naravno ker IVF je zelo neprijetni postopek, ga ne privoščim nikomur.
|
|
|
|
RE: zanositev po endometriozi 3.7.2009 19:53:50
|
|
|
|
SANDOLINA
|
Za zanositev se trudim že 3 leta po naravni poti, ampak ni nama še uspelo. Imela naj bi IUI postopek , samo sem prej morala na operacijo endometrioze. Zdaj me pa zanima, če grem lahko direkt v IVF postopek ali moram dati čez najprej IUI postopek ??? hvala, lp.
|
|
|
|
RE: zanositev po endometriozi 3.7.2009 20:32:53
|
|
|
|
Detece
|
Sandolina žal ti tega ne znam odgovoriti, najbolje da se obrneš na temo E-zmagovalke, kjer čvekajo punce, ki bolehajo za endometriozo. One največ vedo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?