Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zanositev ob velikem septumu 30.4.2007 10:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljeni, pred casom so mi nasli velik septum, celo tako velik, da so histeroskopijo prekinili, ker niso vedeli, ali je maternica dvoroga. po nekaj slikanjih in pregledih so me ponovno narocili na histeroskopijo. rekli so mi tudi, da ne bom mogla zanositi pred operacijo. zdaj sem zanosila, plod se je ugnezdil na maternično steno in ne na septum, ginekologinja pravi, da lahko rodim cisto normalno (prej pa so mi vsi pripovedovali vsa mozna tveganja). v strokovni literaturi berem, da je 80% verjetnosti za spontani splav, me pa zanima, kaksno je tveganje, ce v prvih mesecih ne splavis... ali to pomeni, da rodis v šestem mesecu, nedonošenčka... ima kdo kakšne izkušnje? hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: zanositev ob velikem septumu 30.4.2007 11:29:44
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jaz sem imela sicer septum, pa sem ga odstranila pred nosečnostjo. Zgodba od prijateljice pa ni ravno vzpodbudna, saj je ravno zaradi septuma splavila v tretjem mesecu nosečnosti. Upam, da bo s tabo in tvojim vse vredu, saj ti resnično ne privoščim kakršnih koli zapletov. Vse dobro!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?