Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 15:08:40
|
|
|
|
uršika***
|
Kako to misliš? Čeprav ni prišlo do izliva si zanosila? Tole pa skor ne verjamem
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 15:14:22
|
|
|
|
Ancy
|
Verjetno je mislila da sta imela spolne odnose brez kontracepcija in da je partner tik pred izlivom vzel penis iz nožnice.... Kok je nezanesljiva ta metoda nevem, prakticirava je tudi ne, če je pa celih 18% pol je pa res velik, sem mislila da je manj.
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 15:24:29
|
|
|
|
LunaLuna
|
Midva sva to prakticirala kaki dve leti in se nama ni "ponesrečilo" nikoli. Zdej si želim, da bi se nama, ker sedaj ko redno spuščava not, ker si pač želiva otroka, nič noče ratat.
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 15:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, mislila sem na to - prekinitev spolnega odnosa pred izlivom kot vrsto kontracepcije
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 15:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
To sploh ni kontracepcija. Je bolj igranje ruske rulete. Če nočeš otroka se pač zasčitiš, če ga hočeš se ne. Simpl k pasulj.
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 19:42:12
|
|
|
|
ursa30
|
preden moškemu pride, lahko "spusti tekočino", v katerem so prisotna semenčeca, tko da jaz to metodo tudi slučajno ne smatram za zanesljivo...
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 23.5.2008 23:03:01
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
tut jst sm tako zanosila
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 24.5.2008 2:56:28
|
|
|
|
ninchi9
|
Moj partner in prejšnja punca sta tako spočela otroka. Tik pred izlivom je umaknil penis, pa je vseeno zanosila. Zdaj ima 5 let starega sina, midva pa se trudiva že 9 mesecev, pa nič.
|
|
|
|
RE: zanositev ob prekinjenem spolnem odnosu 24.5.2008 9:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 preden moškemu pride, lahko "spusti tekočino", v katerem so prisotna semenčeca, tko da jaz to metodo tudi slučajno ne smatram za zanesljivo... Ja, sej vem, da ni zanesljivo. Je pa metoda vedno uvrščena na listi bolj ali manj zanesljivih metod - pogledala sem nekje statistiko in presenečenje: procent možnosti da zanosiš z diafragmo je isti kot pri prekinjenem spolnem odnosu ali morda kak procent razlike. No, še enkrat sem preverila, možnost, da zanosiš s prekinitvijo spolnega odnosa je 19 in ne 18 procentov. Tko pravi statistika. Ni ta metoda za nekoga, ki res ne želi otroka, ampak za nekoga ki bi otroka obdržal, če se "po(ne)sreči". Tko me zanimajo vaše izkušnje, pa še to, koliko ste bile stare, ko ste zanosile ob prekinitvi spolnega odnosa. Jaz sem pri 33. To me zanima, ker je možnost da zanosiš po 30 letu manjša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?