Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 22:32:43
|
|
|
|
Ciril
|
Ponovno lep pozdrav drage dame..... Upostevala sva vase nasvete in poizkusala.... sicer je res, da ze ene 14 dni prej, preden sem se javil..... Zdaj pa me ponovno preveva "dvom", in sem se odlocil, da se ponovno oglasim, povem malo kaj se dogaja, in vas prosim za MNENJE. Skratka, zena ima zadnjih nekaj dni "tezave s prebavo", pojavlja se vrtoglavica, pekoca zgaga..... povedala mi je tudi, da je bila pred dnevi rahla krvavitev itn.... in naredila sva test (4 dni nazaj), kateri je pokazal eno crtico, in smatrala sva, da je bolj kot ne kaksna virozica.... a vendar ta virozica se vedno traja, zato sva danes naredila se en test, in namesto da bi kaj vec izvedela veva manj kot prej.... pojavili sta se sicer 2 crtici, vendar...... Uporabljala sva BC mini (tist k sta 2 v kompletu), in kot sem ze dejal, pred dnevi ena crtica, zdaj pa 2..... ena strogo bordo rdeca (tista k je zmerj), druga, katera naj bi pokazal a je a ne, je bla nezno roza, a vendar jasno vidna....... Nasveti, mnenja, ideje? Hvala!
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 22:38:36
|
|
|
|
lelaval
|
Nasveti, mnenja, ideje? Hvala! Če test pokaže nosečnost, je to zagotovo res. Lahko, da je zanosila, ob tem pa staknila še kakšno virozo.
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 22:48:29
|
|
|
|
Seven*
|
SIgurno je noseča.
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 22:56:45
|
|
|
|
Ciril
|
No, bodmo si na jasnem ane.... zlo hecn mi je u bistvu to pisat, ker sm pac fantek, pa se na tele reci bolj tako, okrog ovinka zastopim.... moti me tista razlika v barvi testnih crtic.... ena bordo rdeca, druga cist nezno roza... ampk okj... a je mozno, ker se doji, da je zavoljo tega kej tistga hormona k ga test zaznava.... Sicer si neke panike ne delava, delala bova se naprej na tem, dokler crtice ne bosta iste barve.... :)
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 23:12:50
|
|
|
|
dolenjka
|
No, naj ti jaz povem, da je bila moja črtica tako bledo roza barve da se je res komaj videla pa me sedaj moja sončnica že 5 mesecev in pol razveseljuje
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 5.8.2008 23:35:18
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem vedno delala teste le s CB - pa je bila v zadnji druga črtica res komaj opazna in čisto svetla - ampak bila je in to je pomenilo, da sem . Drugič pa sem zanosila ob dojenju (po porodu še nisem imela nobene M) Vama pa čestitke za novo srečo
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 9:55:17
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ekola, čestitam noseča sta!!!! Tukaj tudi ena, ki je ravno rodila tisti dve bledi črtici. Torej je resnično!!!!!! Lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 9:57:54
|
|
|
|
pokica_
|
Č E S T I T K E !!!!
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 10:56:24
|
|
|
|
sirenetta
|
Tudi pri nas je bila ta druga črtica zelooooo svetla (isti test kot vi2) in ta zeloooo svetla črtica zdaj spančka v svoji posteljici in jo ljubim nadvse! Ista procedura: prvič samo ena črtica, čez en teden dve (od katerih ena veliko bolj svetla), ponovitev čez dva dni in spet dve črtici, ta druga spet svetla in nežna. In naš otročič je tudi svetel in nežen! Mogoče pa je to tako (malo za hec): če je črtica svetla in nežna, bo tudi otroček svetlih las in polti in nežen, če je pa temnejša, pa bo bolj temne sorte in energičen . A ja, in tisto ta malo krvavitev sem imela tidi jaz - je bila vgnezditvena!!!
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 11:15:04
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Tudi mi smo imel nekje januarja rahlo bledo roza črtico....zdej pa čakamo septembra, da se nam pridruži še en član. Drugače pa sem na internetu našla odgovore na vprašanja - proizvajalca - in tam piše, da črtica je črtica in neglede na odtenek - druga črtica pomeni nosečnost...
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 13:05:57
|
|
|
|
Rožica82
|
čestitke za nosečnost pa uživajta teh čarobnih mesecev
|
|
|
|
RE: zanositev ob dojenju.... drugi del 6.8.2008 13:40:34
|
|
|
|
Ciril
|
Hja.... glede na to, da je prva borba za najino pikico, trajala dobra 3 leta...... ratal je sele, ko sva se porocila, in odsla iz najema v lastnisko stanovanje, se mi zdi skor mal nemogoce, da bi v drugo ratal po 14 dneh :)... ce je, tolk boljse... sicer pa bova pocakala kak teden, ponovno opravila test, pa bomo videli... Zeliva si se ene pikice, blaznela pa ne bova, vkolikor se ni, ker enega cukrcka ze imava. Upam da imate prav, in da se bo izkazalo da smo res v pricakovanju... najbolj smesno bo, ko bo dohtar prasal po zadnji M, pa bo odgovorila novembra 2006 :)... bomo videli ane... najlepsa hvala za vasa mnenja iideje in predloge, tudi vnaprej jih bova zelo vesela, saj so dnevi ko ne ves a je a ni lahko kar nervozni :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?