Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 12:52:19
|
|
|
|
wick
|
lep pozdrav vsem skupaj.. bi rada vaša mnenja, da zvem al se mi sam mal al se res kaj dogaja.. sem na KT že skoraj eno leto, nikoli nobenih problemov (tudi pred tem ko sem jih jemala leta).. v petek sem čutila blage krče(pred krvavitvijo so hujše), zvečer sem opazila malo izcedka, ki ga še nikoli prej nisem opazila. do konca aktivnih tablet še 10 dni in je za vsekakor prezgodaj.. v naslednjih dneh sem čutila blage krče nekajkrat na dan, posebej po orgazmu (khm, khm) :) v nedeljo sem imela čuden občutek v dojkah(tudi nikoli prej čutila), kot bi po njih tekale mravljice?? bolečine so vsak dan hujše, ko me moj objame kar zakričim, včeraj sem tekla so me tudi močno bolele.. danes zjutraj sem naredila test, ki je negativen, moja gin. je na bolniški :/ res nevem kaj bi lahko blo.. se mi use sam dozdeva? ker občutek mam kr močn d nekaj se dogaja.. test ponovim čez dva dneva.. lep dan
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 14:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Test delaj šele ko ti izostane menstruacija, saj je prej lahko negativen (čepra bi mogoče lahko bila noseča). Kakšen izcedek si imela? Če je bil rjav ali krvav, je mogoče bila vgnezditvena krvavitev. Vsekakor je pa možno zanositi s KT (poznam primer).
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 14:07:03
|
|
|
|
wick
|
izcedek je bil sluzast? z nekaj svetlo rjave krvi, samo enkrat na papirju ?? (nevem kako drugače opisat)
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 14:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je bila to res vgnezditvena krvavitev. Če te pa ful skrbi, pa pojdi na samoplačniški UZ, da ti pogledajo.
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 14:17:28
|
|
|
|
wick
|
koliko pa pride UZ ? moja zdravnica je na bolniški, drugje me nočejo pogledat :( u petek ponovim test ko bo teden mimo, in pol u usakem primeru drug teden k zdravnici, če bo še bolelo al če bo črtica..
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 18:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
možno je, da te samo hormoni zafrkavajo - to so vse učinki različnih hormonov, kar je pri kt čisto možno...
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah 28.11.2012 18:42:12
|
|
|
|
wick
|
ja možn da so hormoni.. bomo vidli s časom kaj je blo,, govorila sem z zdravnico (ne osebno) pa je rekla da je vrjetn do ovulacije pršlo, ker sem bila na antibiotikih, naj uzamem tabletke do konca in potem ponovim test.. po temu me itak samo še bolj panika grabi oz ta nevednost, ker nevem kaj se dogaja.. ker lahko potem naprej študirava kaj pa kako.. joj sm tečna sama sebi.. pa 3x sm se danes, še zdravnici na telefonu, čist sm :) ah bo jutri bolše... pa lep večer
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah P... 1.12.2012 16:27:31
|
|
|
|
wick
|
sem naredila test danes, clearblue je blo videt eno tanko tanko črtico v roku 2eh minut... sem brala da so kar pogosto lažno pozitivni. sem ponovila s firs signom čez 2 urce je blo pa negativno ??
|
|
|
|
RE: zanositev na kontracepcijskih tabletkah P... 2.12.2012 10:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
CB je bolj zanesliv kot FirstSign. Naredi ga še enkrat s CB.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?