|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev kljub KT in kljub menstruaciji
18.10.2005 22:45:56   
Anonimen
Se je kateri na tem forumu zgodilo kaj od tega. Večkrat sem že prebrala kje da lahko zanosiš tudi med jemanjem KT, jaz jih sicer redno jemljem, in jih še bom nekaj časa.
Pa tudi da imajo nekatere menstruacijo kljub nosečnostiuser posted image  ? Kakšne so kaj možnosti, da se plod razvije in rodi zdrav otroček?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev kljub KT in kljub menstruaciji
19.10.2005 7:07:55   
girly
če jemlješ KT ne moreš zanositi razen:
- če pozabiš vzet kakšno tableto
- če med jemanjem bruhaš ali imaš drisko (se hormon na ta način izloči in ne gre v kri)

M če si noseč nimaš, lahko pa še nekaj časa krvaviš. to se zgodi, če imaš prenizko koliko progesterona in se stena maternice lušči, klju nosečnosti. če zarodek preživi (povečana je namreč nevarnost ss) se rodi zdrav

če misliš, da si noseča, naredi test

srečno
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?