Anonimen
|
Mihi78, ne se obremenjevat. Ogromno punc je antidepresive, tudi jaz sem jih. To ni nič sramotnega in od teh zdravil ne postaneš odvisen, res pa je, da je dozo potrebno postopno zmanjševati, ko se odločiš, da nehaš, ker možgani so zelo občutljivi in posledica je vrtoglavica, slabost, itd.... ampak to ni nič hudega, ker ne traja dolgo. Vsak peti človek že je antidepresive - kam pelje ta svet v smislu psihičnih obremenitev? Tudi če bi se v nosečnosti slabo počutila, jih boš lahko jemala, ker ti bo sam G to priporočal. Moja izkušnja je bila, da ko sem zanosila, sem bila PRESREČNA, ampak so se hormoni tako igrali z mano, da sem mislila, da bom spet morala vzeti tableto. Kar naprej sem jokala, včasih kar tako brezveze, čeprav sem bila najsrečnejša na svetu. Ampak veš kaj??? Nato je sledil SS , kar me je zelo streznilo, ker sem videla, da sem izgubila svojo srečo. Šele takrat se je začel pravi jok in stok, ne pa tisto pre, kar je samo v glavi in si nehote povzročaš sam. Poskusi biti močna, kajti depresija, anksioznost, strahovi,... so samo v glavi. Vem, da je lahko govoriti, ampak to ti povem iz svojih izkušenj. Punce, držite se, in vedite, da nam bo uspelo. Mogoče bomo že v letu 2008 držale v rokah svojo srečo.
|