|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev drugič ne gre...
5.12.2006 8:04:09   
Anonimen
Pozdravljeni!
Imam eno čudovito punčko, staro 1,5 leta. Zanositev je bila v prvo. Sedaj pa ne rata, da bi imeli drugega... No, ja v 2 poskusih ni, sedaj poskušamo v tretejem ciklusu. Moja starost: 32.  Zanima me, ali ste imele tudi ve katere take izkušnje oz. imate, da je v prvo šlo takoj - hitro, naslednja nosečnost pa ne...
Vsem upajočim nosečkam želim, da čimprej zagledajo/mo črtici!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev drugič ne gre...
5.12.2006 8:26:01   
Marogica
Jaz takšenga problema nisem imela, pri prvem je ratalo v prvo, pri ta drugem v tretje. (stara sem bila 35 in 38,5 let, partner 6 let starejši). Imam pa prijateljico, ki ji je prvič ratalo v prvo, v drugo sta se pa "matrala" 6 let.

Upam, da pri tebi ne bo tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 9:05:43   
nejcko
Pri nama je prvič ratalo v prvo, drugič pa v tretje, takrat sem bila stara 30 in 32,5 let. 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 9:19:39   
Olivija
po moje je še prezgodaj za kakšne zaključke, 2 ciklusa še nista nič, sploh glede na 25% možnost, ki jo ima ženska na ciklus.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 10:20:33   
Anonimen
draga anonimna,
tole se mi zdi čist mimo,da na tem forumu pišeš! pejt raje na težave z zanositvijo!
poleg tega pa, nevem kaj sploh delaš katastrofo iz tega,če prvi ali drugi mesec ni ratalo, poglej raje vse tiste teme,ko punce čakamo po več let na user posted image !

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 10:26:47   
Anonimen
draga anonimna sam ne se razburjat, še najmanj pa napadat druge, je že na pravem forumu. kaj pa če delat na težave z zanositvijo, če pa nima težav. v dveh mesecih poskušanja se ne govori o težavah.
se pa strinjam popolnoma s tabo, da ene preveč velik rompompom zaženejo, če jim v prvo ne rata. Zgleda da so se prvič preveč razvadileuser posted image . Tudi jaz sem mnenja, da po dveh mesecih pa res ne moreš bit tak obupan in govoriti  težavah z zanositvijo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2006 10:58:30   
saša80
ja punce ne se kregat, sploh pa ne pod anonimnostjo..

tako je, enim uspe takoj drugim ne..če imaš že od prej punčko in ti je v prvo ratalo bo še v drugo..nekatere se trudimo že po več  let, pa še nismo izgubile upanja, tudi ti ga ne smeš.. verjemi, da za vse nas bo enkrat prišel srečni trenutek, ko bomo zagledale user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da nam  miklavž, božiček in dedek mraz prinesejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2006 15:12:07   
petraz
Sicer tudi jaz takšnih težav nisem imela niti prvič, niti sedaj drugič, vendar pa ne smeš obupati... user posted image  Mogoče vama bo sedaj pri tretjem poskusu uspelo!!! Držim pesti zate in upam, da kmalu postaneš user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 17:03:35   
tonja
Moji sosedi je pri prvem otroku ratalo takoj, pri drugem pa šele čez 8 let- tako da ne še prehitro obupavat, vidva kar pridno user posted image pa bo.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?