Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 8:26:01
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz takšenga problema nisem imela, pri prvem je ratalo v prvo, pri ta drugem v tretje. (stara sem bila 35 in 38,5 let, partner 6 let starejši). Imam pa prijateljico, ki ji je prvič ratalo v prvo, v drugo sta se pa "matrala" 6 let. Upam, da pri tebi ne bo tako.
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 9:05:43
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nama je prvič ratalo v prvo, drugič pa v tretje, takrat sem bila stara 30 in 32,5 let.
|
|
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 9:19:39
|
|
|
|
Olivija
|
po moje je še prezgodaj za kakšne zaključke, 2 ciklusa še nista nič, sploh glede na 25% možnost, ki jo ima ženska na ciklus.
|
|
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 10:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
draga anonimna, tole se mi zdi čist mimo,da na tem forumu pišeš! pejt raje na težave z zanositvijo! poleg tega pa, nevem kaj sploh delaš katastrofo iz tega,če prvi ali drugi mesec ni ratalo, poglej raje vse tiste teme,ko punce čakamo po več let na !
|
|
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 10:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
draga anonimna sam ne se razburjat, še najmanj pa napadat druge, je že na pravem forumu. kaj pa če delat na težave z zanositvijo, če pa nima težav. v dveh mesecih poskušanja se ne govori o težavah. se pa strinjam popolnoma s tabo, da ene preveč velik rompompom zaženejo, če jim v prvo ne rata. Zgleda da so se prvič preveč razvadile . Tudi jaz sem mnenja, da po dveh mesecih pa res ne moreš bit tak obupan in govoriti težavah z zanositvijo.
|
|
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 10:58:30
|
|
|
|
saša80
|
ja punce ne se kregat, sploh pa ne pod anonimnostjo.. tako je, enim uspe takoj drugim ne..če imaš že od prej punčko in ti je v prvo ratalo bo še v drugo..nekatere se trudimo že po več let, pa še nismo izgubile upanja, tudi ti ga ne smeš.. verjemi, da za vse nas bo enkrat prišel srečni trenutek, ko bomo zagledale , držim pesti, da nam miklavž, božiček in dedek mraz prinesejo
|
|
|
|
RE: zanositev drugič ne gre... 5.12.2006 15:12:07
|
|
|
|
petraz
|
Sicer tudi jaz takšnih težav nisem imela niti prvič, niti sedaj drugič, vendar pa ne smeš obupati... Mogoče vama bo sedaj pri tretjem poskusu uspelo!!! Držim pesti zate in upam, da kmalu postaneš ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?