|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
10.4.2012 19:25:02   
berdy
Zdravo!

Sem 24- letnica, ki si želi zanositi.
Zanima me, v koliko poskusih vam je uspelo?, ali te imeli spolne odnose vsak dan ali samo ob ovulaciji?
Imate mogoče kakšen nasvet za lažjo zanositev.....

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
10.4.2012 19:30:59   
Anonimen
štririkrat sva sexala pa je blo nism jemala kontracepcije od 19 leta pa še takrat sem jo samo 9 mesecev :) samo kondomi.
sprosti se pa bo najbolše :)

(odgovor članu berdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2012 19:38:07   
MioBambino
Odmisli, zadihaj, sprosti se. Bolj boš mislila, štela dneve, slabše bo(no, to pride mogoče v poštev, da ne uspe v nekaj mesecih). Znebi se stresa, začni zdravo živeti. Pravzaprav- začni živeti z vso dušo, telesom. Spolni odnosi so priporočljivi v razmaku dva dni(baje je kvaliteta spermijev najboljša), ovulacijo lahko ugotoviš z ovulacijskimi testi(ki pa niso najbolj zanesljivi), penis pa mora za boljši rezultat v času, ko priteče sperma, biti čimbolj globoko v nožnici, da imajo spermiji krajšo pot do maternice. Izogibaj se cigaretam, alkoholu, rentgenu,... In začni piti folno kislino(lekarna), ki jo je priporočljivo jemati tri mesece pred zanositvijo. Pa izklopi forum, ker drugače boš še samo razmišljala, katera je nosečka, komu ni uspelo, kdaj imaš plodne dneve, koliko dni je še do testa,... to pa nič ne pomaga do rezultata, ki si ga želiš, vrjemi, le psiha ti lahko še bolj dela.

No, pravega recepta, ki zagotavlja 100% zanositev, žal ni.user posted image

Zavedaj se tudi, da v prvem letu rednih nezaščitenih spolnih odnosov uspe zanositi le 80% zdravim parom(če številka ni prava, naj me kdo popravi).

Jaz sem prvič zanosila, ko sem zanositev čisto odmislila(in imamo zdaj angela med zvezdicami), drugič pa... še nevem, kdaj bo uspelo in se s tem ne obremenjujem. Enkrat že bo, tudi jaz bom mama.

Srečno!user posted image

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2012 19:42:12   
MioBambino
Pa še en nasvet- naj spolni odnosi ne postanejo "rutina na dva dni", robotski- to ubija romatiko- to počnita, ko si bosta želela en drugega- otrok je plod ljubezni dveh ljudi in prišel bo takrat, ko bo pravi čas zanj.

Drugače pa so priporočeni položaji za spolne odnose, ki naj bi pomagali k zanositvi: misionarski in pasji, pa mogoče še kakšni.user posted image

Jaz sem prava enciklopedija na dveh nogah.user posted image

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2012 8:13:48   
berdy
Hvala :))))

Ampak ali je sploh mogoče to čisto izklopiti? Verjetno vsaka, ki si želi zanositi misli pogosto na to ali bo dobila menstruacijo ali ne, ali bo imela spolne odnose malo pred ovulacijo oz. na dan ovulacije, ali pa vsaj parkrat na mesec razmišlja ali bo uspelo.

Jast sem v drugem krogu, se še ne sekiram, čeprav se mi zdi, da večina punc pač upa, da se to zgodi čim prej. Razen seveda tistim, ki se jim to zgodi čisto spontano in ki  sploh ne načrtujejo nosečnosti. One mogočče ne čakajo oz. sploh ne opazijo zaostanka menstruacije.

Vem, da je težko izklopiti. Imaš pa prav tudi to, da skos visim na forumu in berem izkušnje drugih, ki pa mi po vsej verjetnosti ne bodo koristile, saj je vsak človek drugačen. Poleg tega berem o neplodnosti, da ženska nima ovulacije. Poznam tudi dva para, ki sta zanosila takoj, kot poznam par (25 in 27 let), ki se trudita že tri leta in ob takem se prav zamisliš in upaš, da tudi s tabo ni kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2012 10:09:19   
limonca*
ja, najboljš se je že prvi mesec sekirat za probleme ki jih ni.

Lahko da boš sexsala samo 1x v mesecu in boš točno takrat zanosila, lahko pa sexsaš vsak dan in ne boš zanosila. Čista loterija.

(odgovor članu berdy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2012 14:08:18   
Anonimen
tole si pa krasno napisala, pohvale, bolš nebi mogla :) :)

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?