|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
6.4.2009 20:19:12   
Anonimen
sem 4 tedne po porodu,ne dojim,dojila 1teden.pa me zanima če lahko zanosim če sva brez zašćite ali je prehitrouser posted image user posted image ..saj nočem še 1otroka..kaj imte za zaščito??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
6.4.2009 20:21:59   
barika
hm, možno je vse, če pa še ne želiš otrok, se pa uporabi zaščitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2009 22:15:13   
anny1
Zdarvo
če je čišča že za tabo ja vsekakor je možno user posted image  načeloma je tako da je možna zanositev po prvi menstruaciji vendar ker ne veš ali jo bož že sedaj dobila-ciklus,ovolucija....- je bolje da se zaščitiš jaz sem imela hormonske tablete, po 2user posted image  in porodu pa kondome....
tako da če nočeš takoj še enega user posted image  pojdi do G in naj ti da zaščito
lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2009 22:43:06   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Zdarvo
če je čišča že za tabo ja vsekakor je možno user posted image  načeloma je tako da je možna zanositev po prvi menstruaciji vendar ker ne veš ali jo bož že sedaj dobila-ciklus,ovolucija....- je bolje da se zaščitiš jaz sem imela hormonske tablete, po 2user posted image  in porodu pa kondome....
tako da če nočeš takoj še enega user posted image  pojdi do G in naj ti da zaščito
lp 

Ne, do zanositvelahko pride že pred prvo menstruacijo, ker ovulaciji sledi menstruacija-tako da če ne želiš otrok se zaščite-sedaj 6 tednov po porodu je pregled pri G pa se dogovorita, kakšna zaščita bi bila najbolj prava zate...

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2009 19:59:33   
Anonimen
še vedno se čistim.tak rumen izcedek čudnega vonja

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2009 20:28:13   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Zdarvo
lp 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OVULACIJA

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?