|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev?
30.1.2013 16:46:26   
tejka86
zdravo mamice in vse nosečke. Imam eno vprašanje. S partnerjem se trudiva da bi imela še enega otroka in sicer že kar dolgo časa. Sedaj sem pa menstruacijo prvi dan imela 20.1. končala se mi je 26.1. nato sva 27.1. ter 28.1. imela sp.odnos . vceraj 29.1. mi je spodnji del trebuha postal trd ter špika me v trebuhu. danes se je pa šele pojavila sluz pomešana s malce krvi. sem pa tudi imela sedaj dva dni preko dopoldneva slabost vendar bruhala nisem. občutek imam da se nekaj začelo dogajati v telesu vendar nisem prepričana. kakšno je vaše mnenje , mislite da je tokrat uspelo kaj ustvariti ali ne ker plodni dnevi še niso nastopili po izračunu.kdaj je najbolje da naredim test? mi lahko kakšna svetuje? hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev?
30.1.2013 17:53:33   
Anonimen
Prehitro je še za zanositev, glede na to, da si pred 10 dnevi imela 1.dan menstruacije. Test delaj 1.dan izostale menstruacije. Držim pesti!! ;)

(odgovor članu tejka86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2013 20:51:28   
Mincaa
Živjo!

Naredi test, mogoč pa menstruacija ni blila menstruacija temveč "krvavitev iz kakega drugega vzroka" in si zanosila že prejšni cikel - to se je dogodilo moji znanki, zdaj že veselo kaže trebušček in bo v kratkem mamica :)

LP in srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2013 7:15:01   
Tippi
V tem ciklu do zanositve ni moglo priti, lahko je pa uspelo v prejšnjem ciklu in to ni bila menstruacija, ampak neka druga krvavitev. Jaz bi na tvojem mestu naredila test, v primeru da je do zanositve prišlo v prejšnjem ciklu, bi skoraj moral test biti že pozitiven. Če ni, potem ti preostane dvoje. Ali poskusiš s testom še kasneje, ali pa greš h gineku. No, to slednje bi jaz v vsakem primeru opravila. ziher je ziher. pa ne samo zaradi nosečnosti, ampak zaradi teh "nenavadnih" bolečin.

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?