|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev???
11.4.2008 20:41:46   
Katy78
Drage punce,

lepo vas prosim za vaše mnenje ali izkušnje. Naj opišem zadevo. Z možem si zelooo želiva dojenčka, zdaj so za nama 3 meseci poskušanja. M imam zadnje 4 mesece točno na 28 dni, prejšnjih 5-6 mesecev pa je bila na 28-30 dni. Prvi dan ZM je bil 12.4., potem sem pa ravno v času, ko naj bi imela O, dobila virozo in še vnetje sinusov (dobila sem 3 antibiotike, ki morebitni zanositvi po zatrdilu zdravnika ne bi škodili) vendar sva se z dragim kljub bolezni "potrudila" da bi zanosila.user posted image No, M bi morala dobiti 9.4., pa je do danes ni. Edino če grem s prstom globoko v nožnico skoraj do mat. vratu, je na prstu rahla rožnato rjava sled (včeraj zjutraj in danes zjutraj in danes zvečer). Poleg tega me že 4 dan špika na sredini trebuha, na desni strani (kjer jajčnika nimam več), nekoliko manj pa na levi, kjer jajčnik je. Občutki so taki, kot da se bo zdaj zdaj ulilo. Danes sem naredila baby check test, pa je bil negativen. user posted image  Ima katera podobno izkušnjo in je še upanje, da sem pa mogoče le noseča? Ali pa se mi je zaradi viroze zmešal ciklus in M pač zamuja?

Prosim pomagajte!!! Joj, saj ne morem verjeti, kako se ti vse na glavo obrne, ko si želiš to malo bitjece....

lp vsem in čim več pluskov!!!

lp

Kati
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev???
11.4.2008 20:46:16   
uršika***
Kathy se ti pridružujem z istim problemom. Samo meni še  ne zamuja. Jutri bi jo morala dobit in je ravno tako kot ti praviš o tej rahli rožnati sledi.
Držim nama pesti, da sva user posted image  in user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 20:51:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2008 20:52:19   
Katy78
Živjo Uršika,

joj, res upam, da nama je uspelo!!!! Upam, da se ni user posted image  samo grdo poigrala z mano in da zamuja, ker potem bo razočaranje gromozansko.

Pa je to normalno (nekje se mi zdi, da sem prebrala da je) da se vidi nek izcedek? Kdaj boš šla delat test? Bom počakala na 1 dan zamude?

p.s od razburjenja sem zgoraj napisala, da je bil prvi dan ZM 12.4., pravilno je 12.3.user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 14:13:36   
cuddy
mislim da se po treh mesecih pa res nimaš za sekirat če še nisi zanosila. Koliko jih je, ko po parih letih še ni nič. Itak imaš vsak mesec 25% možnosti da zanosiš.
tako da veselo user posted image user posted image user posted image pa nič se sekirat pa premišljevat, ker psiha je zelo pomembna.
Pa naj vama uspe user posted image čimprej.

lp

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 15:15:38   
_sanja_*
Ne se sekiratuser posted image Ta izcedek ne pomeni nič slabega. Dokler ni user posted image je še možnost. Izcedkov je pa tako ali tako veliko ves časuser posted image

Glede testa... Mogoče si ga delala prekmalu. Jaz sem ga naredila v nedeljo, je bil neg., včeraj pa user posted image . Poskusi ponovno čez nekaj dni. Držim pesti, da vama obema uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?