|
RE: zanositev, splav leta pa kar bežijo 4.6.2012 14:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela težave z zanositvijo, pa s splavi ... 5 let je trajalo. Sem tudi skoraj tvojih let. Ne bom objavljala svoje zgodbe. Nisem veliko probavala različnih stvari, ampak nekaj pa sem le poskusila in je ratalo takoj - zdaj pa ne vem, če je bilo vedno samo naključje. V drugi nosečnosti sem, ko leto in pol ni ratalo, v času po ovulaciji do M uporabljala progesteron (Utrogestan) - takoj noseča. Tretjič, ko spet tako dolgo ni ratalo in so mojemu napovedali slab spermiogram, se progesterona nisem poslužila, ampak sem mojemu kupila Astasan (drag ko žafran) - po 1 mesecu je ratalo - je pa res, da sva pila oba multivitaminske tablete in še Omega 3-6-9. Moji prijateljici je ratalo v ciklusu, ko se je poslužila krvomočnice. Če bi pa spet imela težave, bi pa poskusila še z maco. Ne vem, če je kaj na tem, ampak jaz bi vseno poskusila, ker ne veš, kje je težava, škoditi pa te zadeve ne morejo. Krvomočnica pomaga pri prekrvavitvi, progesteron pri ugnezditvi (če je sluznica pretanka), Astasan baje pri spermijih, vitamini tudi ne škodijo, maca je pa tudi baje čudežna, samo o njej pa nisem veliko brala, sem pa gledala en dokumentarec. Vem, da se matrate, ampak sem veliko takih zgodb prebrala, ko je ratalo ravno zaradi omenjenih "zdravil", pa nihče ne ve, koliko je na tem, poskusiti pa ni greh. Zdaj sem presrečna, noseča v 3. in upam, da po 5ih letih dobimo zdravega malčka. Aja za info - v 2. in v 3. sem bila tik pred umetno, ampak ni bila potrebna :) Upam, da vsaj še pri kateri od vas ne bo :) Srečno!
|
|
|