|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanosit želiva
25.9.2008 16:25:56   
sana26
Mene pa nekaj zanima.Sem mamica 2 hčerk in z sedanjim partnerjem(ni oče 2 hčerk) si želiva še enega otroka. Na tem sva začela delat pred 3 meseci in sedaj še ni bilo uspešno, pri prvih dveh zanositvah ni bilo problema. Zanima me če je možno, da ne zanosim, ker sem 4 leta jemala kontacepcijo ali je možno da je z njim kaj narobe. Tabletk ne jem 5 mesecev. Upam da dobim vsaj kako mnenje. Hvala vamuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.9.2008 19:05:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositevima
25.9.2008 16:56:40   
Anonimen
Po 3 mesecih pa res še ne moreš reči, da so to že težave. Če je na začetku ratalo takoj še ne pomeni, da bo tudi sedaj. Le pogumno naprej z dvignjeno glavo. Če pa sta negotova zaradi partnerja, če ta še nima svojih otrok pa lahko gresta na pregled sperme t.i. spermiogram. ampak jaz bi na vajinem mestu še počakala.user posted image

(odgovor članu sana26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 17:26:01   
ursa30
skrbeti te bo lahko začelo, če po enem letu rednega sexa ne bo ratalo..po 3 mesecih pa še res ni razloga za paniko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 21:04:03   
klavdiy4
čaw..

meni se zdi, da manj se boš obremenjevala s tem prej vama bo ratalo...pa veliko sreče...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 21:11:07   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

skrbeti te bo lahko začelo, če po enem letu rednega sexa ne bo ratalo..po 3 mesecih pa še res ni razloga za paniko...

se podpišem pod to!!!!

sicer pa lahko greš samoplačniško,pravzaprav tvoj naj gre,pa naredi spermograf,pa bosta videla kako in kaj je na stvari!!!
ampak po 3 mesecih,nevem no
midva že 4 leta delava,pa ni še nič!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?