|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanimivo srečanje s samooklicano jasnovidko
18.10.2011 13:50:14   
TomTaylor
ki dela iz srca in hkrati zahteva prostovoljne prispevke za gradnjo đamije v SLO...

Prejle grem po cesti, nakar mi pot prekriža ena gospodična, prijazna. Povabi me na kavo, da jo ona časti, češ, da mi nujno mora nekaj povedat. Da nekaj vidi in da me bo zelo osrečila, če mi pove. Po nekajminutnem pregovarjanju sem popustila, češ zaradi ene kavice me ne bo konec, prav tako sem ji tudi povedala, da sem brez denarja, da bi ji karkoli plačevala za tisto kar si mi tako nujno želi povedat. No, res me je gledala globoko v oči, občutek, kot da mi odznotraj gleda vse do gležnjev. Pove mi par splošno resničnih stavkov in zaključi, da vidi da imam neke skrbi (kdo jih nima?!) in da mi lahko pomaga. V roko mi je dala kamen (kvarz ali kameno strelo) in v zameno za to, da me ona odreši nekih mojih skrbi naj v gradnjo đamije vložim nek določen znesek...in če ta moment nimam denarja, naj ji dam tisto kar imam, da ona obdrži pri sebi kot neko akontacijo...v zameno, pa me ona odreši nekega uroka, ki ga nad menoj izvaja neka ženska, kateri pomaga nek moški in zaradi katerega imam skrbi...Ponovim, da na ta način ne želim investirati v gradnjo đžamije, bom pa z veseljem nakazala nek znesek na TRR kamor se zbirajo sredstva...Ampak ona pa "ne", da dela ona to iz srca in da se ji zahvalim lahko samo tako, da dam denar za đamijo njej v roke...Kamen ves čas držim v roki z namenom, da ga ona zvečer odnese v đamijo (v katero?) da bo 2 uri molila zame. Samo denar ji moram dati...

Mislim kaj takega? user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanimivo srečanje s samooklicano jasnovidko
18.10.2011 13:53:04   
pety78
Iiiiin, kakšen je bil konec????

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2011 13:56:18   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Iiiiin, kakšen je bil konec????

ja nič. Njej se mudi, da me reši v roku 14 dni, čene sem zapečatena. Jz pa sem se ji zahvalila za "izkušnjo", stisnila roko v pozdrav, plačala kavo in šla.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2011 13:56:59   
pety78
Kje pa je kamen?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2011 13:58:18   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kje pa je kamen?

user posted image

Aja, valda pozabila sem povedat - njej sem ga vrnila, sej je njen.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2011 14:16:23   
Vijoličarka
Zanimivo. No, jaz sem tiste sorte, ki na takole kavo nikakor ne bi šla (itak sploh ne pijem kave). Evo, takole pa si nam ti lahko povedala zanimivo zgodbo.

Hecno, da ti ni dala številke TRR. Recimo, če res zbira za džamijo in četudi ji je naročeno, da je 'bolje drži ga, kot lovi ga', bi ti lahko, ko je videla, da gotovine ne boš dala, dala št. TRR, ker izgubiti ne bi imela kaj, morda bi ti celo kaj nakazala.

Po moje ženska nima blage veze z džamijo. Kolikor vem, denar zanjo zbirajo verniki sami in nisem še zasledila, da bi prosili okoli. Poleg tega nismo v kameni dobi in prav gotovo imajo v ta namen TRR. Take ženščine, na kakšrno si naletela, prav gotovo blatijo ugled muslimanov v Sloveniji.

Je pa seveda hudo, ker zdaj si zapečetana, razen če ti uspe v dveh tednih ugotoviti katera ženska in s pomočjo katerega moškega je priklicala nate urok. user posted image

Svetujem ti lahko samo, da opazuj, kdo te gleda tako, kot da bi pričakoval, da se boš vsak čas zrušila na tla. Predvsem pa poglej, če nimaš mogoče v WC kotličku kakšne koreninice. Če jo imaš, vrzi koreninico stran in tisti, ki je koreninico nastavil, ne bo več mogel biti v tvojem stanovanju niti pet minut, ne da bi ga strahotno bolela glava. user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2011 14:21:59   
TomTaylor
Aja, no, vmes sem jo še vprašala kako kaže z gradnjo, spomnim se, da so bile pred leti grozne polemike, zdaj pa v zvezi s tem nimam pojma, kaj se dogaja. Baje jo gradijo na Viču in da je do polovice že zgrajena....je povedala. Človek vsak dan nekaj novega izve, ane.user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2011 14:28:31   
Vijoličarka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A na Viču, da jo gradijo? In na pol je že zgrajena?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da je Viška lokacija odpadla že pred leti in zdaj je aktualna lokacija v centru. Kolikor vem, niso še niti opeke položili.

Česa se vse ljudje ne spomnijo. Groza me je samo tega, da ji je najbrž marsikdo nasedel.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2011 14:31:58   
BAMBINA_
No, takole je naju s sodelavko med malico ujagala ena ženska. In ker je sodelavka bolj popustljive sorte, se je pač strinjala, da prisede k nama in ji šloga. Jaz ves tisti čas buljila v luft in si požvižgavala. Ko se je ponudila, da šloga še meni, sem se vljudno zahvalila, ona pa mi je povedala le, da tisto kar čakam, bom dočakala. In, da bom tako težko pričakovano novico izvedela čez osem "enot" - bodisi dni, tednov ali mesecev. Takrat sva z mojim delala na drugem otroku in se kar nekako ni hotelo prijeti, zato mi je edina asociacija bila to. Prisežem (!) točno čez osem mesecev, sem imela pozitiven test. Hecno, pa jaz sploh ne dam na te traparije, ampak tale ji je pa ratala..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2011 14:32:11   
uškinamama
Mislim kaj takega?

Ampak res, hoditi s tujci na kavouser posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2011 14:33:53   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Mislim kaj takega?

Ampak res, hoditi s tujci na kavouser posted image .

dons sem čudna, majkemi. Ampak res.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2011 14:37:18   
uškinamama
http://www.youtube.com/watch?v=Es0iC5wiR1o

evo tt, samo zate. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2011 14:38:39   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Jaz ves tisti čas buljila v luft in si požvižgavala.

Evo, se že kaže Mateto (alikajježe) vpliv. Samo še en link pripopam, pa bo popolno user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2011 14:40:27   
uškinamama

Evo, se že kaže Mateto (alikajježe) vpliv. Samo še en link pripopam, pa bo popolno user posted image

Veš, da sem opazila (čeprav sem disleksična) user posted image  samo nisem želela sitnarit.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2011 14:51:59   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Po moje ženska nima blage veze z džamijo. Kolikor vem, denar zanjo zbirajo verniki sami in nisem še zasledila, da bi prosili okoli. Poleg tega nismo v kameni dobi in prav gotovo imajo v ta namen TRR. Take ženščine, na kakšrno si naletela, prav gotovo blatijo ugled muslimanov v Sloveniji.

itak. jaz bi jo prijavila v džamiji. ma ji bojo že dal vetra, ti povem..

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2011 14:52:50   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Veš, da sem opazila (čeprav sem disleksična) user posted image  samo nisem želela sitnarit.

user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2011 19:04:54   
josephine27
ene par leti nazaj je mene na isti način ena ženska na Čopivi vabila na kavo, da mi mora nekaj pomembnega povedat itd,... še zdaj se je spomnim, ker me je gledala tako kot da vidi skozme. ene posebne vrste občutek. jaz sem seveda po naravi kukavica pa sem odklonila čeprav me je skoraj prepričala. ne vem zakaj ampak imam občutek, da gre za isto žensko.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2011 19:23:38   
HHH
Po 14 dnevih boste pa debelo gledale, ko bo TT začela v gogltranslejščini razlagat, da ji rastejo zelene dlake in rogovi

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2011 19:36:10   
alda
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Po 14 dnevih boste pa debelo gledale, ko bo TT začela v gogltranslejščini razlagat, da ji rastejo zelene dlake in rogovi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2011 19:37:32   
BellaB

Hjah, nc ne bom presenecena, ce bo tud kak noht zrasel na riti :D

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2011 20:22:12   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
Ponovim, da na ta način ne želim investirati v gradnjo đžamije, bom pa z veseljem nakazala nek znesek na TRR kamor se zbirajo sredstva...Ampak ona pa "ne", da dela ona to iz srca in da se ji zahvalim lahko samo tako, da dam denar za đamijo njej v roke...Kamen ves čas držim v roki z namenom, da ga ona zvečer odnese v đamijo (v katero?) da bo 2 uri molila zame. Samo denar ji moram dati...

A zdej to pomeni, če v 14 dneh đamija ne bo zrihtana, si pečenka, al kako? Če meni nakažeš znesek na TRR bom molila zate vsak večer.

Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2011 20:33:42   
BellaB
Lahko tud meni... js bom plesala po zerjavici bojni ples avstralskih aboriginov pa zraven igrala na didgeridoo, da se ti nc hudga ne zgodi :P

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.10.2011 21:00:28   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB

Hjah, nc ne bom presenecena, ce bo tud kak noht zrasel na riti :D

o đizs, zelene dlake in rogovi niso nič v primerjavi z nohti na riti...God save my ass!

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.10.2011 21:18:12   
nusi
isto se je zgodilo meni že kar nekaj let nazaj na tržnici v Ljubljani. Šla sem z njo na kavo, že prej povedala, da ne dam keša... no pol spet ista zgodba... tut to z urokom. Skratka ko sem že parkrat ponovila, da dnarja ne dam sva šle končno vsaka svojo pot. Samo takrat se ni zbiralo za đamijo, je pa to sigurn ene 10 let nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 24
18.10.2011 21:23:48   
darja.mark
A je dans polna luna? vam dogaja u iber user posted image   user posted image   Sej prav, se vsaj mal nasmejem :)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?