Vijoličarka
|
Zanimivo. No, jaz sem tiste sorte, ki na takole kavo nikakor ne bi šla (itak sploh ne pijem kave). Evo, takole pa si nam ti lahko povedala zanimivo zgodbo. Hecno, da ti ni dala številke TRR. Recimo, če res zbira za džamijo in četudi ji je naročeno, da je 'bolje drži ga, kot lovi ga', bi ti lahko, ko je videla, da gotovine ne boš dala, dala št. TRR, ker izgubiti ne bi imela kaj, morda bi ti celo kaj nakazala. Po moje ženska nima blage veze z džamijo. Kolikor vem, denar zanjo zbirajo verniki sami in nisem še zasledila, da bi prosili okoli. Poleg tega nismo v kameni dobi in prav gotovo imajo v ta namen TRR. Take ženščine, na kakšrno si naletela, prav gotovo blatijo ugled muslimanov v Sloveniji. Je pa seveda hudo, ker zdaj si zapečetana, razen če ti uspe v dveh tednih ugotoviti katera ženska in s pomočjo katerega moškega je priklicala nate urok. Svetujem ti lahko samo, da opazuj, kdo te gleda tako, kot da bi pričakoval, da se boš vsak čas zrušila na tla. Predvsem pa poglej, če nimaš mogoče v WC kotličku kakšne koreninice. Če jo imaš, vrzi koreninico stran in tisti, ki je koreninico nastavil, ne bo več mogel biti v tvojem stanovanju niti pet minut, ne da bi ga strahotno bolela glava.