|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanima me, kam hodite...?
20.12.2005 13:35:04   
corfu
Kam gresta sama s parterjem, da si privoščita malo oddiha, med tednom ali pa vikendom?

Midva greva na kakšen kave, v malo večji šoping, čez vikend pa smo raje vsi trije skupaj. Še kakšna ideja? Viv, ti si na tem področju polna zamislic!!! Pa ne mislim nič slabega, ampak prav nasprotno!

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanima me, kam hodite...?
20.12.2005 13:39:21   
total
Odkar imava user posted image  si bolj malo privoščiva,ga obvezno sabo vzameva in smo vsi trije srečni,drgač pa kakšno kavo,ker enostavno mi je dolgčas če ga pustim kje v varstvuuser posted image .Ko bo mal večji bo lažje.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2005 13:39:40   
muki1
Midva greva v šoping v Graz, ali pa v MB. Odsotna sva magičnih par uric, sama, brez rogovileža, ki bi ga bilo treba loviti in iskati naokrog.
Privoščiva si kakšno cunjo in se usedeva v kakšni dobri gostilni na kosilu. Ampak to je na vsake kvatre enkrat.
Drugače pa po gostilnah na kavice ne hodiva, rajši jo pijeva doma, ker lahko fajn noge spodviješ na stolu user posted image . Na obiske pa greva zmeraj z malo, s tem, da jo moram pohvaliti; starejša ko je, manj veva, da jo imava zraven, razen ko je ful zaspana, takrat pa je pravi user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2005 13:50:49   
petraz
Od rojstva Anžeta še nsiva bila nikjer sama. Mislim, da nama bi koristilo, čeprav bi ga pol pogrešala.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 14:16:34   
viv_
- Corfu - zvečer v mesto na kakšno pijačo user posted image , jokovčka pa eno nadstropje višje.
- Prvomajske praznike imava rezervirane zase - takrat se ve, da je Mirna pri mojih starših, midva pa 4 dni nekje po Evropi back-pack varianta.
- 28.12. greva s pričami v Opero gledat Hrestača.
- Kakšen vikend (1-2 na leto) greva sama na morje ali pa v London. V Londonu ima moj mož poslovne partnerje pa dobre prijatelje imava tam, tako da je skoraj vedno prenočišče zastonj, včasih pa še karta.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 14:29:31   
Annny
Midva preživiva veliko časa sama kje zunaj, zlasti zvečer, ker gre najina punčka spat do 18h (potem je pa kdo prisoten doma, če bi se zbudila). Približno 2x tedensko greva ven večerjat, se zvečer zapeljeva v LJ (npr. malo sva nakupovala na praznični tržnici), skupaj greva v šoping (ponavadi dopoldne, če tamalčico popazi tašča)- to ponavadi obsega nakupovanje kakih športnih cotk, športne opreme, daril ali kar tako, kmalu morava spet na kak koncert, motivacijski seminar ipd... Seveda je tu še rekreacija, drugi teden greva tudi na smučanje..Vikende in popoldneve preživljamo vedno skupaj- v tem času se hodimo sankat, pa na dolge sprehode z vozičkom ali brez na malo krajše. Veliko je tega.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 14:30:54   
ursk@
Midva sva tudi začela delat na najinem odnosu. Jaz sem še zmeraj na porodnem... Po novem (že dva meseca) dava dvojčici ob ponedeljkih k mojim staršek, ob petkih pa k njegovim staršem za cel popoldan. Midva pa takrat v kino, gledališče, dolg sprehod ali pa enostavno se v miru cartama. Na začetku sem imela malo slabo vest, zdaj pa vidim, da je to prava rešitev. Po šopingih pa gremo obvezno skupaj, ker se jima takrat nekaj dogaja.
Viv, za tebe pa vse čestitke. Tudi mi bomo mogoče kmalu tako, da si bova privoščila kakšen vikend samo zase.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 15:30:22   
babylove
Nikamor. 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 16:15:07   
anitaz
Nikamor.....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 16:24:49   
corfu
Kako nikamor?  Sploh ne gresta nikamor sama?  Tudi v trgovino in na en kafe ne?

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 16:56:46   
Sibil_
Nikamor.
Žal.user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2005 22:21:52   
frutka_
Običajno pobegneva kam na kavico ali na looong drink. Moj po novem hodi na bowlinguser posted image . Odločam pa se za tek na smučeh, ker je moj full smučar jaz pa levak in si želim tudi pozimi narediti kaj za telo. Nazadnje sva bila na koncertu od Parnega Valjka, poleti sva veliko kolesarila...Rihtala pa sem nama tudi karte za Robbie-ja Williamsa pa je vse razprodano!!!!

P.S.:Viv, Hrestač pa je balet. Izredno lep balet, ravno pravšnji za ta čas.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2005 22:35:56   
Anonimen
Ponavadi le v shopping in to res velik, ker nakupiva kar za cel mesec. Če pa skočimo samo v eno trgovino, pa gre tudi Nejc z nama. Sva pa midva z Nejcem veliko sama, ker je ati odsoten zaradi službe in šole, tako da sva več ali manj vedno skupaj.user posted image
Aja, pa tu in tam, za obletnico ali rojstni dan greva ven na večerjo in moja mami popazi Nejca, ki tako ali tako spi. Pravzaprav sva bila do sedaj na večerji zunaj 2x v 11-ih mesecih.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2005 22:52:52   
JASNA D
Verjela ali ne, že dobri 2 leti nikamor, prej pa kar naprej. Edino kamor sva šla sama in skupaj (odkar je deca tu) je bil koncert v Zagrebu. Odsotna sva bila skupaj 12 ur, otroci pa vsak pri eni babici. Če že za kakšno uro kdo kam gre, gre vsak s svojimi frendi, drug pa ta čas čuva deco. Jaz bi šla, dala otroke k babicam, mož pa ne, ker sta bojda še premajhna..... Planiram pa nekaj za drugo poletje, sedaj pa bom ta čas porabila, da moža prepričam, da nisva slaba starša, če en podaljšan vikend froce (takrat bosta skoraj 2 in skoraj 3 leta) porineva k babicam. Tudi najin odnos je pomemben. Oziroma je osnova za vso ostalo družinsko življenje.

Držite pesti, da mi uspe. Časa je še dovolj.

Jasna

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2005 22:54:24   
Marogica
Ponavadi na kakšne obletnice, smučat, na predstave in koncerte. Vendar se to ne zgodi pogosto. Sploh sedaj, ko imava dva otroka, pa ne bi rada preveč obremenjevala moje moje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2005 23:03:06   
eva1
Nikamor-ker so babice in dedki še v službah in jih nimam namena še s tem obremenjevati- v 9 mesecih sva šla sama le na večerjo za 1.5 ure, za moj roj. dan!
Si pa ne predstavljam, da bi malega pustila doma, midva pa bi šla za par dni nekam-to ni zame, bi preveč pogrešala Lukca! Dokler so otroci majhni niti ne razmišljam da bi kam šla brez njih(ok.kavice za kašno urco izključnene)! Ko bodo pa veliki pa si bomo spet privoščili...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2005 23:13:34   
polona2
Približno dvakrat na teden greva sama na pico, drugače pa ven hodimo skupaj, čez vikend smo obvezno skupaj, kjerkoli pač že smo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 10:18:30   
babylove
Kako nikamor? Enostavno zato, ker je otrok itak cele dneve pri varuški, ko sva mi2 v službi in mi na pamet ne pade, da bi ga še v prostem času potisnila komu drugemu v roke. Že tako raste skoraj mimo mene, zato hočem izkoristiti proste trenutke z njim, da bo vsaj približno vedel, kdo so njegovi starši.  V 11.5 mesecih sva bila z možem sama zunaj 2x.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 10:19:29   
babylove
Frutka, ali je že odprt bowling na Teznu?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 10:43:17   
AlenkaE
Midva si tudi ne privoščiva velikokrat trenutkov samo za naju dva. Mala je stara nekaj  več kot 9 mesecev. Poleti sva nekajkrat šla skupaj na kolo, ampak jaz zaradi dojenja nikoli več kot za tri ure. Nekaj večerov je prišla moja mama, da jo popazi, ampak sva morala biti do 12 doma, ker se ponoči še zbuja in včasih nikoli ne vem, kdaj se bo zbudila in hotela zizo. Sva si pa pred kratkim privoščila pohajkovanje in šoping v Celovcu, tako da sva imela po dolgem času 6 ur samo za naju dva. Joj, sva uživala, se veliko nasmejala, bentila nad praznično gužvo in po pravici povedano, male nisva pogrešala. Samo malo sva mogla gledat na uro, da sva bila do večerje doma.
Sicer pa bo menda malo bolje ko bo malo zrastla. Jaz že prav pogrešam, da z možekom ne greva večkrat skupaj ven. Če ne drugače, bomo pa kako varuško našli, da bo zvečer malo popazila na našo malčico.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2005 14:08:52   
lelaval
Navadno v šoping ali pa kar tako po mestu pohajkovat pa še to gre najmanjša zraven, ker jo laže kje podojim kot pa laufam domov. V gostilne ne hodiva, ker sva doma obkavi bolj kamot. 
Sicer pa onhodi redno na tekme nogometa, jaz pa s kolegicami na kakšen koncert - nazadnje sem bila od Zečiča .user posted image

(odgovor članu AlenkaE)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2005 14:22:00   
*barbapapa*
... v kino ...
... v gostilno na jedačo in pijačo ...
... na kak koncert ...
... plesat user posted image  ...
... smučat...
... kegljat ...user posted image
... na bazen - ko greva sama,  si še vedno privoščiva masažo, savno,....
... k frendom na čvek ...

... na sprehod pod pohorje ...
... v trgovine ...

Ampak mala prikolicauser posted image  ni nikoli zapostavljena - vedno uživa v varstvu (pa da mama ne gleda kako ga drugi razvajajo....in hranijo....)....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.12.2005 20:35:54   
Cikica
Midva odkar imavauser posted image res malo kam ampak na kakšen kafe pa
sigurno,tudi v šoping če se le da.Sicer ga vedno radiva vzameva
sabo,ker se imamo vedno fino samo malo oddiha pa tudi paše,zakaj pa so
potem babice in dedki?user posted image user posted image .Čez vikend pa res že doooolgo nisva bila
nikjer,mogoče pa bova za N.Leto šla kam.

lpuser posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.12.2005 20:56:35   
Gina
- na kakšno kavo pa že
- sem in tja pa še plesat

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.12.2005 21:18:10   
bobek05
v kino, romantično večerjo user posted image , sprehod po mestu ali ob reki, ...ja, seveda je tega veliko manj sedaj ko imava 6-mesečnega sončka, ampak si še vedno vzameva čas zase (vsaj 1x-2x na 14 dni) - takrat malega prepustiva v varstvo babicam (čez vikende za par ur), drugače pa gledava tudi drug na drugega (da eden gre ven npr. na pijačo s prijatelji, medtem ko je drugi pri malem in obratno).. se zavedava, da rabiva čas za drug drugega in tudi vsak zase...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?