|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanima me...
18.12.2006 13:09:16   
Anonimen
ojla!

prosim tiste, ki ste že bile noseče in tiste, ki veste malo več o tem, da mi odgovorite na nekaj vprašanj.

2 tedna že vem da sem noseča.
zanima me čemu se naj izogibam, kaj naj počnem, kaj ne smem, kaj je priporočljivo jesti, kako je s prehladi...

hvala za vse odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanima me...
18.12.2006 13:12:12   
Anonimen
Po moje bi blo bolš da daš to vprašanje na forum nosečnost.
Tam se nosečke zadržujejo.
Tle smo pa sam take, ki še čakamo to veselje da bomo lhku čvekale na nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 13:23:12   
pot
Tukaj boš našla veliko člankov o tem kar te zanima, drugače pa se oglasi še na forumu nosečnost, kjer ti bodo punce znale svetovati: http://www.ringaraja.net/nosecnost.asp

Pa srečno in mirno nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 14:34:49   
Anonimen
Izogibaj se potepuškim mačkam, kar pomeni, da ne božat mačk, ki se prosto gibljejo, in surovemu mesu.
Sicer pa čestitke.

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 14:39:04   
srki
Predvsem pa bodi to, kar si. Jeza menda tudi ni dobra za otročka. Glede hrane nisem imela nobenih zadržkov, surovega mesa tako ali tako ne jem. Skratka, bodi vesela!

In pa seveda čestitke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2006 16:17:36   
petraz
Jaz sem sedaj že drugič noseča in ti bom takole rekla....
Jej kar ti paše, ne pretiravaj (čeprav sem jaz zelo rada jedela), ne se obremenjevati s tem kaj lahko in kaj ne.... Če te bo slučajno doletel prehlad, to ni nič takega, sama sem bila v prvi nosečnosti bolna in ti tako ali tako zdravnik predpiše zdravila, ki jih lahko jemlješ.. Skratka veseli se vsakega novega dne, brez odvečnih skrbi... Želim ti čimlepšo nosečnost.... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2006 15:02:49   
ronja
Meni so v ZD odsvetovali plesnive sire, doma vložene gobe in domače salame in pršut. Pa mucke pusti pri miru, dokler ne ugotovijo, ali si že prebolela toxo. če imaš muco doma, pa naj ji kdo drug menja pesek - z iztrebki ne smeš prit v kontakt. To je to.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?