|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanesljivost spletne strani
24.11.2009 17:13:14   
gupika
Ali ste že kaj kupile na tej spletni strani: http://www.otroski-vozicki.com/si/ .

Zanima me,če je zanesljivo,kajti za določen voziček zahtevajo 50% avansa. Ne bi rada dala 200 EURin potem od tega ne bilo nič.

Hvala za odgovore!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanesljivost spletne strani
25.11.2009 11:36:02   
lunka1
Sem prepričana, da je vse OK. Je kar veliko punc prek te strani kupilo Implastov voziček, pa nobena ni imela kakršnihkoli težav. Na nekaterih tujih straneh je celo tako, da moraš plačat v celoti prej, tukaj pa ti nudijo opcijo avansa.
Jaz sem avans položila prejšnji ponedeljek in zdaj je treba počakat še malo manj kot dva tedna, da dobim voziček, ostalo plačam po povzetju. Lahko počakaš, pa ti javim, ampak jaz mislim, da ne bo težav user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2009 13:36:15   
Čmrlika
Se strinajm., je preverjeno, jaz sem jih poleg tega obiskala tudi na sedežu podjetja, kjer sem dobila res dober vtis, in brez strahu. no, jaz ga sicer imam tudi sama, ampak tukaj me ne bi bilo strah, ker sem pa iz maribora, ga bom plačala kr tam.  se ti splača it k njim, če boš bolj mirna, pa še popustek ti dajo, če prideš tja user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2009 20:35:45   
gupika
lunka1 in Čmrlika ...

Kateri voziček pa sta naročili, če ni skrivnost?

lp

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2009 8:58:31   
lunka1
jaz Implast Bolder SD

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2009 19:55:18   
gupika
lunka1 ali si že dobila voziček? Je potekalo vse brez pšroblemov?

lp

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.