Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanesljivost spletne strani 25.11.2009 11:36:02
|
|
|
|
lunka1
|
Sem prepričana, da je vse OK. Je kar veliko punc prek te strani kupilo Implastov voziček, pa nobena ni imela kakršnihkoli težav. Na nekaterih tujih straneh je celo tako, da moraš plačat v celoti prej, tukaj pa ti nudijo opcijo avansa. Jaz sem avans položila prejšnji ponedeljek in zdaj je treba počakat še malo manj kot dva tedna, da dobim voziček, ostalo plačam po povzetju. Lahko počakaš, pa ti javim, ampak jaz mislim, da ne bo težav
|
|
|
|
RE: zanesljivost spletne strani 26.11.2009 13:36:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
Se strinajm., je preverjeno, jaz sem jih poleg tega obiskala tudi na sedežu podjetja, kjer sem dobila res dober vtis, in brez strahu. no, jaz ga sicer imam tudi sama, ampak tukaj me ne bi bilo strah, ker sem pa iz maribora, ga bom plačala kr tam. se ti splača it k njim, če boš bolj mirna, pa še popustek ti dajo, če prideš tja
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: zanesljivost spletne strani 26.11.2009 20:35:45
|
|
|
|
gupika
|
lunka1 in Čmrlika ... Kateri voziček pa sta naročili, če ni skrivnost? lp
|
|
|
|
RE: zanesljivost spletne strani 27.11.2009 8:58:31
|
|
|
|
lunka1
|
jaz Implast Bolder SD
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.