*alja*
|
To vam moram povedat, čeprav ta tema ni za tukaj, vendar moram spravt iz sebe, ker me tako jezi da groza. Od mojega strica žena, nemorš verjet kaj dela z otrokom! Ko je bila je vprašala kaj bo imela ( spol ) in so ji rekli da bo punčka. Na zadnjem ultrazvoku čist pred koncem ji je pa rekla da se je zmotila in da bo fantek. Ona si je pa tako želela punčko, da tega malega ubožčka sploh ne mara. Mali je vsak teden v bolnici ( imel je tako drisko, da mu je že šla polek kri, bruhal, nič jedel,...) rekli so da je alergičen na mlečno belujakovino in so mu dali sojino mleko ( na recept ), seveda njej je bilo to všeč saj ni trebala kupovat mleka. Ampak tudi po tem mleku se dogaja enako ( driska, bruhanje,...) vglavnem več v bolnici kot doma. Jas sem jo pa začela opazovati kako ona ta malega hrani. To morate slišat!!!!!!!!!!! Zjitraj naredi tolko mleka ( v flaški ) da mali celi dan tisto je. Npr. ob sedmih mu da en obrok ( poje itak samo 80 ml ) postavi flašo na rediator, ko je lačen mu spet da, postavi na rediator,... in to počne cel dan. Malega sploh ne umije, noska sčisti ( z nosa mu vse visi ), ko je v bolnici ga greta gledat vsake dva dni in sta tam 1 - 2 uri in greta domov, oblečen je nonstop v enih cunjah,... Najhujše pa še pride... Ko on odide na šiht in je sama doma ( ko je on doma ga ima cel dan on ), gre ona v sobo ( TV imata v sobi in tudi mali spi v tej sobi ) da TV na glas, otroka pa odnese v drugo sobo, ki je še prazna neopremljena - tam ne kurita, zapre vrata in ga pusti tam ona pa v miru uživa pri TV-ju. Mali se tak joka da slišijo vsi sosedje! Groza! Saj on je tudi dosti kriv da je to tako, vendar je na eno oko čist slep na drugo pa tudi slabo vidi! Zdaj pa mu je še počil bobnič. Bil je en teden v bolnici, ko je prišel domov je bil bolan ( vročina, driska,...) ona ga sploh ni peljala k zdravniku. Tako da je siromak spet šel v bolnišnico. žNajbolj čudno pa je to da mu v bolnišnici dajejo Aptamil in ni čist nič alergičen na mleko, torej pomeni da je to krivo samo njeno delo - njen način hranjenja, flašk sploh ne umivle, samo splahne z vodo, tako da so že čist rumene. Bogi , saj je čist shiran! Jas sem hodla k njemu v bolnišnico da sem ga malo pocartala in ga stisnila k sebi, da mu je prišel malo smeh na obras! Star bo 9 mesecev ima malo manj kot 7 kg, sploh še ne sedi in nič. Samo leži in se igra z njegovimi igračami! Tako mi gre ! Malo sem se razpisala, da to spravim iz sebe! Sem še sem prilepila da si preberete, kaj vse nekateri počno z svojimi ( oblavila sem že na čvek temi )