Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 7:45:17
|
|
|
|
lastovica
|
Meni je tudi zamujala, vendar sem imela izcedke, tako da sem predvidevala, da jo dobim. Seveda pa na vsakem testu piše, da so 99% zanesljivi, torej lahko padeš ravno v tisti 1%, kar pomeni, da si . Ne sekiraj se, če je do ponedeljka zjutraj ne dobiš, greš na krvnega. Držim pesti, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 8:54:54
|
|
|
|
nastja1
|
o jz tudi upam da je nebo. samo sem prebrala da lhk da se ni primlo pa je ne dobiš zaradi estime. ah to čakanje teh 14 dni... :/
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 9:21:30
|
|
|
|
tajazan
|
Nastja kdaj si pa imela ovulacijo?
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 9:34:14
|
|
|
|
nastja1
|
ovulacija je bila 20.9., transfer pa 25.9. vrjetno bi na urinskem testu že moralo kaj pokazati po tem času ne?
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 9:36:20
|
|
|
|
nastja1
|
ovulacijo sem imela 20.9., transfer pa 25.9. vrjetno bi po tem času moralo že kaj pokazati na urinskem testu ne?
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 10:28:28
|
|
|
|
tajazan
|
Ja mislim da bi res moralo...ali pa ti res tok počasi narašča...pojdi na krvnega pa bo vse jasno kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 10:30:41
|
|
|
|
nastja1
|
ja v ponedeljek ga imam sem nevem če bom sploh rabila it ker so se že začeli danes neki izcedki in mislim da nebo nič . a mogoče veste kdaj grem potem lahko v novi postopek ker nimam več nobenega zamrznjenčka? sedaj sem imela spontani ciklus samo estimo sem jemala.
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 10:50:25
|
|
|
|
tajazan
|
Težko je ko beremo take zgodbe...vem da ni lahko ampak glavo pokonc in v nov boj... za nov postopek morajo bit 3 mimo...saj pri Rešu je tako...tako da najbolje da se čimpreje dogovoriš da prideš prej na vrsto
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 11:03:46
|
|
|
|
nastja1
|
ma ja... sej bom šla v ponedeljek gor v lj pa se bom dogovorila za nov datum.. ja berem dost takih zgodb kolikokrat so ženske hodile na te postopke pa ne rata. res težko brat kaj takega. a vmes sem sama spontano zanosila in pri uz pregledu je bila gestacijska vrečka vse normalno samo ploda pa ni bilo. sreča res ni na naši strani nekaterih.
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije po ET 9.10.2015 11:48:42
|
|
|
|
lastovica
|
nastja1 - Če si v GK LJ, in si imela zgolj prenos zamrzjenčka, greš lahko takoj v nov postopek - tako velja v primeru prenosa v naravnem ciklusu (ne vem kako je, če so bili tudi hormoni). Tako je pri meni. Naročila sem se v Leonišče za novo napotnico, potem grem pa takoj v nov postopek. V primeru, da je bila pa še punkcija, takrat pa se čaka 3 M.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?