|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamujanje
24.1.2007 22:21:52   
Anonimen
pozdravljene

Mene pa nekaj zanima user posted image mi zamuja 4 dni  (drugače mi nikoli ne) in danes sem naredila test in je bil en velik minus namesto pluska, je še kaj upanja, kaj mislite ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamujanje
24.1.2007 22:29:53   
Valery
Pozdravljena!
Upanje vsekakor ostaja!Drugega nama ne preostane!Sva na istem; user posted image  bi naj NEprišla 20.01. in včeraj je bil tudi moj test negativenuser posted image .Če ne bo sprememb pa poskusiva narediti še en test v petek.Bova videli kako bo!
Držim pesti tudi zate!!!
Lp, Valeryuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 22:50:28   
yaris
Upanje ostaja.
V upanju živimo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 10:56:42   
Anonimen
Že peti dan zamuja user posted image

(odgovor članu yaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 11:10:25   
san
Meni je zamujala 17 dni, pa sem naredila test, pa ni nič pokazalo, torej ni bilo črtice, no pol pa je na žalost prišla user posted image . Pa sem bila 100 %, da sem user posted image . Pa še kar mislim, da sem. Joj, kolk sm smotana, no pri meni se psiha poigrava z mano, ker imam pač tako močno željo po še enem otročku. in seveda mi pogosto takole ponagaja. Tako, da pri tebi je čisto možno, da si nosečka. Držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 22:09:01   
Anonimen
Jaz pa niti ne mislim toliko na to da bi to lahko bila psiha mogoče samo hormona ni dovolj (se tako tolažm) jutri še en test naredim oz. v soboto

Je pa res da se trudm že ene 6 mesecev vem da to ni tako dolgo samo se mi pa že kar vleče zadeva pa tudi nikoli mi ni zamujala jst upam da bo res pokazalouser posted image user posted image in da bom user posted image

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2007 22:21:26   
Valery
Pozdravljena anonimna!
Držim pesti za naju jutri zjutraj;da se prikažeta konkretniuser posted image ! Midva z dragim sicer čakava, če je ratalo v tretje vendar če ti iskreno povem je bila moja user posted image  vedno točna kot švicarska ura!Prvi mesec, ko sva probala je bila spet točna, v drugo je zamudila tri dni, sedaj pa že peti dan nič!Upam, da je to dober znak!Nervira me, ker so bile prej v življenju tudi stresne situacije, ali pa zboliš pa ni nikoli zamujala.Zdaj pa...hmmmm......user posted image
Hormoni izkažite se!user posted image
Lp, Valery

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 22:24:35   
sarcy21
ja bomo jutri videli kako bo

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 25.1.2007 22:26:11 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2007 10:14:47   
Anonimen
Valery že kaj novega?

(odgovor članu Valery)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2007 14:59:37   
lin
Naj vam povem zgodbo moje prijateljice.
Ko ji je user posted image  zamujala(ima neredno) en teden je naredila test in je bil negativen,ker user posted image  ni bilo od nikoder je čez en teden spet ponovila test in je bil spet negativen.Pol pa ji je postalo slabo in je šla k zdravniku kateri je sumil da se je s čim zastupla ko mu je omenla da ji zamuja že skoraj mesec in ji je naredil test in je bila noseča.user posted image .Pa kolkr vem je nekaterim tudi na rr dokaj pozno test pokazal user posted image .
Tako da upanje ostaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 16:49:28   
sarcy21
Ko bi bilo le res tako in bi mi test pokazu user posted image user posted image , sedaj pa res živčki trpijo si me pa kr malo potolažila

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 18:04:27   
Valery
Hej Sarcy21!

Zjutraj sem naredila Baby check mini test in bil je negativenuser posted image ! user posted image  pa od nikoder.Nisem več dovolj pametna.Od včeraj imam še dodatno nabrekle prsi pa rahel tok (ki ni bel; prozornkast) zato zmeraj mislim, da se je  user posted image  le prikazala potem pa spet lažen alarm.Danes mi zamuja že šesti dan!Ko bi le vedela na čem sem.user posted image Razen že zgoraj naštetih znakov nimam nobenih nekako tipičnih nosečniških znakov (čeprav:Kaj je sploh tipično)!
Kako je pri tebi?Držim pesti ,da nama uspe pa čeprav malce poznouser posted image !
Lp, Valery

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2007 18:18:09   
sarcy21
No pr meni je pa sedaj prišlauser posted image tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa fullll teži k vse okoli mene so noseče in jim je v prvo ratalo pri meni pa ne gre in gre
Imam občutek da sem mogla nekaj prov hudega narediti ker se res morm za vsako stvar toliko truditi pa pri mojih letih sem že marsikaj dala čez sem upala da se mi vsaj zato ne bo treba, mislim truditi sej je luštn samo ko pa pride tisto razočaranje pa ni več luštn, no sej do sedaj nism preveč upala ker je bilo vedno točna, zadnje dni pa sem res mislila da je ratalo in sedaj veliko razočaranje

In danes res spet jokam kot že dolgo nisem, nimam pa trenutno nikogar ki bi me vsaj malo potolažil  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 26.1.2007 18:19:54 >

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2007 18:21:00   
sarcy21
Upam da bo vsaj tebi ratalo držim pesti zate user posted image jst pa v novi krog user posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2007 18:36:53   
*marjetica*
Sarcy21!
Vem, da si žalostna. Vendar imaš tu nas. Moramo se bodriti in si dajati pozitivno energijo.

Bova pa skupaj tekli ta krog...

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2007 18:47:52   
Valery
Hej Sarcy21!

Prosim, ne joči!
To user posted image  prebrodiš pa bo znova možnost za uspeh!
Tudi jaz sem mislila, da nama bo ratalo v prvo, saj sva mlada, zdrava, sproščena:kaj bi lahko šlo narobe.Pred tem pa deset let zaščitena s kondomi.Ko sva ugotovila, da pa to ni tako enostavno in ko bereš kako dolgo se trudijo drugi pari sem le spoštljivo tiho in le upam, da se nama posreči.
Pa tako sem si želela, da bi druga drugo presenetili z veselo novičkouser posted image !Ne skrbi, bosta pa z dragim naredila škorpiončkauser posted image !
To čakanje me spravlja ob pamet!Če mora user posted image  že priti potem naj pride čimprej, da lahko nadaljujeva s telovadbouser posted image !Če bi bila točna tako kot je zmeraj znala biti bi se ta trenutek že pripravljala na nove podvige.
Ah.............to čakanje.............Če do nedelje ne bo nič pa ponovim test!
Kako dolgo pa se vidva trudita na naraščaju?
Lp, Valery

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2007 18:48:27   
sarcy21
Hvala za tele pozitivne besede malo boljše se počutim, čeprav še vedno razmišlam kako pa bi bilo sedaj če bi bilo in tako pa mi spet solze pritečejo

Zadnje besede moje mami predno je umrla so bile da ji bo najbolj žal ker bo umrla ne zato da ker bo pač umrla ampak ker ne bo videla mene in svojih vnukcev/vnukinj jaz pa se vedno bolj sprašujem bom sploh user posted image dočakala, vem da sedaj malo pesimistično zvenim samo se tako res počutim

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2007 18:52:55   
sarcy21
Ja tud jaz občudujem vztrajnost nekaterih in se veselim za njih, ne morem si predstavlati kako dolgo se že nekatere trudijo in še vedno so optimistične, medtem ko jaz ko se niti tako dolgo ne trudim za user posted image kar nekšne čudne zaključke delam

Samo tale zadeva me je res vrgla malo iz tira, no pa upajmo na škropijončka čeprav imamo enga že doma, mogoče bosta pa imela skupaj rojstni danuser posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2007 19:09:44   
Valery
Sarcy21!
Življenje ni zmeraj fer in to je tisto kar najbolj boli!user posted image Ne ženi si tega k srcu, misli pozitivno!Ne zgubljaj dragocenega časa in energije ter solz za predpostavke:Kaj bi bilo, če bi bilo!Čuvaj solze za takrat, ko bodo polzele po licu solze sreče! Ko boš naslednjič ugledalauser posted image  in se bo v tvojem srcu tudi tvoja mama veselila s teboj!Zagotovo bi bila žalostna , če bi te videla sedaj jokati.Bodi močna zase, za partnerja in za bodoče bitjece za katerega vem, da ti je usojeno!!!
In vedi, da ti bomo punce s foruma kadarkoli v oporo in skupaj nam bo uspelo!
V to ne dvomim!!!Le glavo pokonci!
Če pa moraš jokati si daj sedaj duška kajti potem sledi le sproščeno cartanje v dvoje;(1+1=3)!
Poleg tega so pa danes zjutraj na radiu dejali, da je letos po kitajskem horoskopu zlado leto prašičev:ZELO PLODNO LETO!( Na Japonskem je od  1.1. pa do danes upadla prodaja kondomov za 30%!!!)To je lahko dodatna vzpodbuda za nas vse , ki upamo!
Lp, Valery

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2007 10:22:59   
sarcy21
Valery kaj novega? Jst sm nestrpna še zate in stiskam pesti tako da prosim sporoči

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.1.2007 9:44:34   
Valery
Hvala sarcy21, da si držala pesti!!!user posted image
Vendar se je user posted image  danes zjutraj le prikazala; 41 dan ciklusauser posted image !!!user posted image Nikoli mi še ni tako zamujala....user posted image
Tako, da prihodnji mesec greva skupaj novim zmagam naprotiuser posted image !
Pa pridno slončkajta z dragimuser posted image .
Lp, Valery

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.1.2007 10:19:08   
ur+sa
nočem te strašit, meni je zamudila cel mesec (avgusta) pa sem naredila test 2x, pa je bil negativen, potem sem šla pa k G, in mi je povedala, da mam desni jajčnik poln cistuser posted image user posted image user posted image

pa sem se mogla 3 mesece zdravit... tko da...user posted image

upam, da ni nič takega kar se je men zgodilo, upam, da si user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?