Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 17.3.2008 10:08:00
|
|
|
|
onur
|
Jaz sem začutila prve znake nosečnosti, ko sem videla, da mi kg naraščajo oz. mi teža ne pada (kot ponavadi ko imam za dobit menstruacijo). Bila pa sem tudi full napeta. Imela sem različno dolge cikluse. Test sem delala en dan po izostanku menstruacije, pa je bil negativen. Nato sem počakala še slabih 14 dni in ga naredila ponovno in je bil pozitiven. Vso srečo in upam da boš .
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 17.3.2008 10:33:54
|
|
|
|
blue sky
|
Meni se zdi še prehitro delati test, če ti M zamuja smo en dan . Jaz sem naredila test, ko mi je M zamujala malo več kot 2 tedna in je bil potem plusek. Veliko sreče .
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 17.3.2008 10:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa niste nič čutile znakov-vsaj prsi da bi bile napete ali pa kaj?Ker drugače imam zelo neredne menstruacije, edino zadnja je bila na 31 dni.
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 17.3.2008 10:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem začutila nobenih znakov še test je bil komaj vidna črtica!
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 17.3.2008 10:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Meni se zdi še prehitro delati test, če ti M zamuja smo en dan . Jaz sem naredila test, ko mi je M zamujala malo več kot 2 tedna in je bil potem plusek. Veliko sreče . s tem se pa ne strinjam! men je + pokazal tudi 2 dni pred dnevom ko bi mogla bit M- delala sem pa romed test. CB je bil -
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 20.3.2008 13:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
no drage moje, v soboto je bil bolj slab dan, včeraj pa mi je pokazal drugo črtico- sicer res zelo zelo svetlo ampak je, potem sem šla pa še po CB pa je tudi navpična lrtica- rahla, ampak je vidna in kaj pravite naj še dvomim v ali je to to?
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 20.3.2008 13:29:53
|
|
|
|
ANIME
|
jaz sem prve znake začutila šele 3 tedne po izostanku , pa še to bi jih lahko pripisala čemurkoli (pač sem vedela da sem noseča). Jaz sem ena tistih, ki bi še vedno lahko trdila da ni noseča (sklepanje po znakih), saj za vsak glavobol, slabo počutje ... bi lahko našla tehten razlog v čem druge. Pa sem že v 8. tednu. Ne pretiravajte z znaki ... ene takoj opazijo, enim (kot meni) pa še test ni dovolj velik dokaz, da se res nekaj dogaja (pa sem bila na umetni oploditvi in sem načeloma vedela kaj se dogaja z mano). in znaki začetne nosečnosti so isti kot prihajajoče (napete in boleče prsi, tiščanje v trebuhu ...)
< Sporočilo je popravil ANIME -- 20.3.2008 13:33:39 >
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 20.3.2008 16:23:34
|
|
|
|
Mijavček
|
Anonimna, pomojem ti je kar za čestitat. Če pa nisi ziher pa ponovi test čez dva dni. Na znake se pa ni preveč za zanašat. Meni je bilo isto ko za M .
|
|
|
|
RE: zamuja en da-NOBENIH ZNAKOV 21.3.2008 8:23:53
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Js bi ti tud kar čestitala - če črtica je, tud nosečnost je! Lp
|
|
RE: J 24.3.2008 22:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, kako pa kaj danes. Si še vedno v dvomih o tvoji nosečnosti?Upam, da ti je ratalo. sem pa že slišala o lažnih nosečnostih, preberi si še kaj na forumu.LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?