Colicka
|
Pozdravljene, forumke! Jaz sem pa nova tukaj in se bom najprej še malo lovila, kam kaj vpisat! Z možem delava na dojenčku tri mesece :), za nama sta dve M, NE čakava pa zdaj treje! Prvič je prišla pravočasno, drugi mesec mi je 4 dni zamujala! - test jebil pa vseeno negativen ... Nekje sem enkrat brala o splavu, da je v čist začetnem obdobju kot menstruacija ...ampak najbrž ne bi blo možno, da sem bila nosečka, pa da je bil tisto spontani splav? Resje, da sem ravno takrat eno jutro se ful namatrala, ko smo morali ene težke ploščice prenašati iz garaže na drugo mesto. Bi lahko s tem dvigovanjem težkih stvari kaj povzročila? Kokerkoli, potem je 32. dan prišla ... teta s Krvavca ... Zdaj je situacija podobna, danes je npr. 34. dan, in M še vedno ni! Naredila sem test 32. dan in 33. dan, pa je bil negativen! Ali se noseča? Je katera bila kdaj v podobni situaciji? Včeraj zjutraj sem prvič imela v ustih nek čuden kovinski občutek, danes ga imam že cel dan, slina se mi malo lepi, izcedek iz nožnice je podoben belemu toku, samo malo bolj rumenkast, ne duha ne sluha o M! Ali je torej možno, da jaz nimam ovulacije na sredini ciklusa (kakor ginekologi teoretično predvidevajo), da sem zanosila kasneje in zaradi tega test še nič ne pokaže, ker je še premalo hormona? UPAM ... Hitro odgovorite, ker sem na trnih! Colicka