|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamrznjenčki - kako
31.1.2007 8:25:09   
Moncy83
Pozdravljene,

danes bi se rada prijavila za zamrznjenčke. Po neuspelem IVF-ju naju čakata 2 zamrznjenčka. Ker nikjer nisem zasledila kako zgleda ta postopek, bi vsa prosila, da mi malo razložite. Ali je to tako kot pri je bilo prvič. Ne gre za to, da bi me bilo strah ali kaj podobnega. Vendar imam marca neko zadevo, ki je ne morem odpovedati in če to traja tako dolgo bom pač počakala naslednjo menstruacijo.

Hvala za pomoč in lep dan ter veliko uspehov.

poročena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamrznjenčki - kako
31.1.2007 9:58:29   
pika74
tole pa tud mene zanima... če bom imela slučajno kakega pingvinčkauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2007 16:10:31   
GoYa
Pika, ni vrag, da ne boš kakega mela pri tolkih pirhih user posted image .

Ne vem, kako je na GK, lahko povem za Reša. Ni hormonskih injekcij, jaz sem jemala samo Klomifen (mislim, da polovičko al eno tabletko - v glavnem nekaj malega), tam ko naj bi bila O pa imaš ET. Zdej se pa ne spomnim, če dobiš tudi stop injekcijo al ne. L 2004 je daleč, pa mi je ušlo iz glave user posted image .
Skratka mala malca vse skupaj ;-)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2007 17:35:37   
Moncy83
Če že na prejšnje vprašanje ni veliko odgovorov, bi vas pa prosil, če lahko vsaj poveste po kolikih menstruacijah ste šle po zamrznjenčke po neuspelem poskusu. Jaz imam danes drugo redno pa ne vem ali naj se že prijavim ali je še prezgodaj? Bila bi zelo vesela če bi mi katera odgovorila, čeprav drugače nisem zelo aktivna tukaj.

lp

poročena

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2007 17:37:35   
Sulfinija
Kolk slišim od drugih naj bi bilo tri mesece pauze med postopki.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2007 19:42:38   
pika74
A tolk je pavze med postopki za zmrznjenčke? Jaz sem pa mislila, da je to takoj naslednji mesec.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2007 19:45:02   
Anonimen
Poznam ženske,ki so šle takoj drugi mesec po nove zamrznjenčke.Kolikor vem,za to ni čakanja.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2007 16:06:51   
Crnitulipan
Sestra Blanka - GK LJ - IVF - mi je povedala, da greš lahko po zamrznjenčke takoj po drugi user posted image .

Jaz se odpravljam po zamrznjenčka v marcu (po drugi menstruaciji od neuspešnega IVF) Sem se že prijavila pri svojem ivf ginekologu, da mi da napotnico. Prvi dan user posted image pokličem naročanje na GK LJ in prosim za datum, ki pa odvisen od tega ali bo tudi z zamrznjenčki terapija ali ne...
Sem pa na forumu 'neplodnost' (Med.Over.Net) zasledila precej postov na temo zamrznjenčkov.
Kaj pa vem, mogoče pa bo to res pravi junak...upam...
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2007 16:24:09   
GoYa
Po zamrznjenčke greš lahko takoj po naslednji M.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 11:30:46   
zo06
Pozdravljena poročena,

tudi jaz sem se že poiskušala s podobnim vprašanjem na tem forumu, pa ni bilo odgovorov. Povem ti lahko le to, da bom imela jaz konec februarja-začetek marca vnos zamrznjenčkov, menstruacijo dobim namreč konec februarja. Neuspeli postopek sem imela novembra, zato mi je dr. Reljič priporočil, da se oglasim februarja (po 3 mesecih). Povedal mi je tudi, da bo ta postopek brez terapije, razen merjenja (nevem česa) v urinu- spremljanje plodnih dni zaradi ovulacije in transferja.
Če je katera imela podoben scenarij bi bila hvaležna za vsako informacijo.

LP

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2007 17:01:10   
Moncy83
zo06 hvala za odgovor. Tudi jaz sem imela novembra neuspeli postopek. Ze enkrat se nisem prijavila za zamrznjenčke bom počakala na naslednjo menstruacijo in se nato prijavila. Mogoče se pa srečava, ker bo moja tudi prišla konec februarja.

lep pozdrav in veliko uspeha.

poročena

(odgovor članu zo06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2007 17:16:00   
Saša27
Meni so rekli na GK LJ, naj se naročim za ET zamrzjenčkov, ko bodo minile tri user posted image , sem vprašala, zakaj je potrebno toliko časa čakati, pa mi je sestra rekla, da zaradi tega, da se telo očisti od hormonskih terapij. Jaz pokličem naslednji nekje naslednji teden ko dobim user posted image , da mi povejo datum. Že komaj čakam, da grem po svoja dva zmrzlinkota, ki srčno upam, da bosta hotela biti na toplim celih devet mesecev user posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?