Bučika
|
Pozdravljene Pred štirinajstimi dnevi sem rodila punčko:duda:(dva tedna pred rokom nas je razveselila).Nosečnost je potekala bp in tudi vsi pregledi so bili bp.Vse naj bi bilo lepo in prav.Potem pa poleg veselja na dan rojstva.ŠOK:Rodila se mi je punčka z Downovim sindromom :((in ogromnim defektom na srčku.KAKO?KAJ JE ŠLO NAROBE?KAKO DA GINEKOLOG:hudicek: NI VIDEL LUKNJE V SRČKU?KAKO,DA IMA DS?Nuhalna je bila normalna,je pa res da se mi je že takrat zdelo,da je nuhalna potekala prehitro,pregled je bil tik tak narejen in ko zdaj razmišljam,je bilo površno narejeno.Tudi v zgodnji morfologiji je bilo bp,zdaj pa mi na pediatrični kliniki povejo,na UZ srčka,da naj bi ginekolog to videl.Torej spet je tu površnost.Morate misliti kakšni šoki,še zdaj k sebi prihajam in ne dojemam čisto.Punčki sicer sploh ni videti,le nekaj znakov ima,pa vseeno so na genetiki ugotovili,da gre za redko obliko in morava z partnerjem na preiskave in posvet.Koliko solza sem pretočila in jih še bom,trenutno komaj kako še iztisnem,moram se držati že zaradi tamale in mojega sina.A mi lahko razložite(vem,da ne)ampak kako je to mogoče?Zato sprašujem,če katera pozna dobrega,zanesljivega ,natančnega ginekologa v Ljubljani,h kateremu bi lahko šla.K mojemu ne grem več,ne morem se soočiti z njim,bom mu vse povedala enkrat ali napisala pismo,mora vedeti,ksko površen je bil.Pomagajte mi poiskati novega zdravnika. Moja punčka je moja in vesela sem,da jo imam,ampak šoki so bili in so prehudi.Sama se komaj še,da se nasmejim,težave imam -glavoboli,zdravje na psu,že tako se ženske pobiramo po porodu,zdaj pa še to. Malo sem se izlila,zelo vam bom hvaležna za predlagane ginekologe.LP BUČIKA
|