|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 10:30:54   
ANAJURIJ
nas Jurij ima zamasene solzevode in posledicno ze od rojstva vneto ocko. V petek gremo na odmasevanje, pa me zanima, kako to zgleda. A si lahko zraven, ali fejst jokajo itd????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 10:40:48   
Anonimen
Ja, fejst jokajo, moji sestri so rekli, naj gre raje ven (iz zdravstvenega doma).
A drugače pa ne gre? Pri pounčki moje prijateljice je pomagal sistemski antibiotik. So tudi mislili, da bo potrebno odmaševanje, potem pa je imela vnetje ušes in je dobila sistemski antibiotik (ne lokalni, samo za učke). In je pomagal.

(odgovor članu ANAJURIJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 10:49:34   
ANAJURIJ
Najprej smo imeli Tobrex en mesec, pa nic bolje. Zdaj imamo Bivacin 4 dni in zaenkrat se ni rezultatov. Mislim,da bomo pocakali do naslednjega tedna. Kaj pa so uporabljali pri prijateljicni puncki?

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 10:55:33   
Anonimen
Ja, tudi so najprej imeli lokalne antibiotike, ta dva, ki si ju naštela, sta to. Potem pa je punčka imela slučajno vnetje ušes, so pa dobili enega sistemskega, to je tak, ki se ga jemlje normalno, kot sirup po žlički. Ta je pomagal. Ne vem pa, kateri točno je bil. Daj vprašaj malo svojo pediatrinjo o tem, bi bilo škoda otroka matrat, če mogoče ni potrebno.

(odgovor članu ANAJURIJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 10:58:04   
mia-1
Hoj tudi mi imamo isti problem ze od rojstva-uporabljali smo Tobrex in Bivacin pa ni nobene spremembe.Sedaj pa smo dobili napotnico za okulista.Sem jo ze dala kolegici ki tam dela naprej in je rekla da bo zdravnik najprej pogledal ce res ni druge kot spiranje.Se pa pri zamasenih solzevodih tiplje majckena bunkica na notranji strani ocesa( pri solzevodu).Tako mi je rekla ker ima izkusnje s tem pomaga pa ce ucko masiras od zunanjega kota proti notranjemu.Spirajo pa tako da skozi solzevod potisnejo nakaksno iglico in skozi spustijo fiziolosko r. Jokajo pa grozno tako da bom jest to raje prepustila drugim in ne bom zraven ker se mi pol srce trga ko ga poslusam jokat.

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 11:17:26   
Anonimen
Ne vem no...pediatri so pač različnih mnenj.
Naš Timi ima zožen solzevod že od rojstva in zato tudi gnojno učko od kar se je rodil,vendar nam je pediatrinj odsvetovala sondiranje učka zgodaj.
Rekla je naj počakamo,ker z otroško rastjo raste tudi solzevod in se širi in je možno,da bodo težave prešle.
Zaenkrat samo redna masaža in izpiranje učka z fiziološko raztopino.
V teh poletnih mesecih ko se kopamo,mu zelo pomaga morska voda,takoj po kopanju v morju se mu gnojček kar ulije in očko se sčisti.
Ne vem no z učki se ni za hecat,štokanje po njih pa mi ni všeč,vid je del življenja.

(odgovor članu ANAJURIJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 11:47:40   
Pi-kica 1
Tudi mi imamo enak problem, Samu se cedi gnoj iz očesa že iz rojstva. Nonstop imamo antibiotike, pa ni nič boljše. Tudi na spiranju smo že bili, pa se solzevod žal ni predrl in moramo iti še enkrat. Jokajo pa zelo, nam pa v mariborski bolnišnici niso pustili iti zraven.

LP

Pi-kica

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 12:20:41   
Vrtnica1
Tudi naš Žiga je imel obupno gnojni uček, ampak je Tobrex zaenkrat pomagal. Trkam na les, da res. Upam, da ne bo potrebno kakšno spiranje solzevoda:zmeden:
Veliko sreče, V. :rozica:

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zamaseni solzevodi
3.8.2005 21:45:02   
Veverička
Pri nas ni pomagalo nič (masiranje, moje mleko, prekuhana voda, Tobrex kapljice...), razen "odmaševanje" oz. izpiranje solzevodov. Pa še to šele drugič!
Pa še nekaj, verjemi mi, ne želiš biti zraven, ko mu bodo to delali! Prvič sem šla ven, drugič pa sem počakala v čakalnici in sem ga slišala. Še jaz sem :((
Takega joka si niti predstavljati ne moreš!!! Jaz sem že hotla v operacijsko po Blaža, dr. pa bi lahko stolkla, čeprav ni nič kriv:hudicek:

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?