|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašen odtok
13.10.2007 15:55:44   
Jessy
Prosila bi za pomoč. V kuhinji imamo že kar nekaj časa problem z odtokom. Ne vem, od česa se maši, ker imam v koritu mrežico, tako da ne gre nič večjega naprej.
Problem pa je nekje v steni. Že pred več kot pol leta smo ročno z neko žico (tu ji rečejo podgana), skušali odmašiti odtok, hkrati še z vodnim curkom in nekako nam je uspelo.
Zdaj se je situacija spet ponovila. Odtok komaj požira, nobene kemikalije (Mr.Muscolo in Somat) ne pomagajo. Problem pri teh kemikalijah je, ker ostanejo v tej vijugi pod koritom, kjer odtok sploh ni zamašen. Jaz bi rada, da bi stvar delovala v odtoku v steni.

Kaj lahko storimo? A bo res treba stene razbijat? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamašen odtok
13.10.2007 19:00:30   
Anja25
Mi smo to uspešno rešili s solno kislino. Dobiš jo v večjih trgovinah in ni nevarna zdravju pa tud cevi ne poškoduje.

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2007 19:02:29   
Jessy
A je solna kislina v tekoči obliki ali morda v prahu? Je bilo 1x dovolj?

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2007 21:36:05   
lila114
Jaz mela večje probleme kot jih imaš ti. Meni več kot leto ni požiralo skoraj nič tako da sem imela še pomivalnega odklopljenga pa vse vodo sem nosila na wc od pomivanja. Pa smo tudi z podgano noter hodli pa pucali pa mr. muscolo pa cevosan pa tud solna kislina ni pomagla. Voljo čisto izgubila, do kupovanja in probavanja. Zadnjič pa sem bila v Lidl trgovini in sem zasledila belo flaško 500g gor piše samo odmaščevalec odtokov in ima rdeč pokrovček, stala je 1.32 evra. Sem mislila vrag naj me pa še to probam. Po navodilih sem naredila in to dvakrat zaporedoma in glej ga zlomka sedaj pa voda teče in še ročno ne rabim več pomivat, ker lahko spet to dela pomivalni stroj. Zdaj kar že mam navada da kar enkrat na teden vsipam ta odmaščevalec v odtok po predpisu za vsak slučaj, da spet kaj ne bi kje ostalo.
Upam da sem ti kaj pomagala z nasvetom in vem kako se počutiš. Probaj ta prašek pa da vidiš če pri tebi tudi naredi čudež!!
lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2007 11:05:38   
Jessy
Lila, hvala tudi tebi za idejo! Bom naslednjič to tudi kupila, ko bom spet v lidlu.
Mi je pa včeraj vseeno uspelo odmašiti tega hudiča! Sem kupila 2 paketa praška za slabo pretočne cevi od WC NET, vse štiri paketke usula v lijak (po navodilih naj bi se samo enega) in naredila tako, kot piše v navodilih. Sicer je zgledalo, da tudi to ne bo pomagalo, pol je pa kar naenkrat potegnilo in se je odmašilo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.