|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašen nosek
27.12.2009 12:17:06   
nenanov
imam 10 tednu staro hčerkico in me neki zanima če je to normalno prejšni teden smo staknili malo prehlada in je 2 dni kihala kot nora in smo pridno čistili z baby vacom ki je res odličen sploh nisem mogla vrjet koliko gnoja ima tako majhen dojenček v sebi ampak ne vem skoz do danes se mi zdi da ima skoz neki v nosu kot bi imela skoz zabit nos več kot 2 pa ne upam čistiti z baby vacom ne vem prejšni teden sem res čistla 3 na dan ker je mela tako zabit nos da ni mogla dihat ali sem prevečkrat čistla in sem ji morda poškodovakla nosnico kaj mislite

ko sem naročila baby vac mi je rekla da večkrat kot 2 krat naj novorjenčkam ne čistim no pa sej naša ni več novorojenček mar ne ne vem kaj naj naredim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamašen nosek
27.12.2009 12:22:09   
TIBIDABO
nič ne omenjaš, ali uporabljš otroško fiziološko, ki zmehča sluz in prepreči poškodbe sluznice. jaz jo uporabljam z ustnim aspiratorje, ki je manj agresiven opd baby vaca.

(odgovor članu nenanov)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2009 12:25:47   
rija
baby vac ni čisto nič agresiven. ne vem  od kod ta ideja? mogoče bi ga morala sprobati....

ti otroku kar našpricaj fiziološko in na hitro posesaj, kar je v nosu.

in to komot ponoviš parkrat dnevno, pa ne bo nobene škode. prej hasek.

...vox populi...

(odgovor članu TIBIDABO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2009 12:30:37   
ledenaa
Mi smo baby vac nehali uporabljati,ker je sinu vedno kri tekla
otroku pravilno čistiš nos da na drugi strani pride ven,uporabljaj parno inhalacijo ,položajno drenažo- zaradi bronhitisa in operil P

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2009 12:48:06   
nenanov
ja seveda uporabljam fizjološko vsakič ko čistim nosek in res je kakor je napisala rija dokler nimaš baby vaca ne veš kaj nimaš baby vac je zakon če seveda tvojenu otroku odgovarja

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?