|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašen nos
14.5.2007 8:09:26   
ALJA75
Pozdravljene nosečke,
zanima me ali ima katera podobne težave - meni se namreč ponoči popolnoma zamaši nos in to s krvjo. Potem diham skozi usta zaradi česar me zjutraj boli in peče grlo, pa še na kašlanje me sili in tudi izpljunki so grozni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamašen nos
14.5.2007 8:50:22   
Neža81
Alja, jaz sem že tudi tri dni taka, kot da je zunaj -15. Sinuse mam totalno polne, zato ponoči diham čez usta, zdaj pa me ful boli in peče grlo. Danes ob 12 imam pregled pri svoji G in jo bom vprašala, kaj se da pomagati. Vsaj kake kapljice za nos, da se lahko ponoči normalno skoz nos diha.  Ti javim okrog dveh!

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2007 12:26:30   
pot
Meni pri zamašenem nosu oz. sinusih pomaga, če si vtrem v kožo Maršičevo (zeliščno) kremo, ki se jo dobi na tržnici v LJ (center ali pa BTC. Za MB pa nevem). Stane okoli 1500sit in je dobra tudi za druge stvari, recimo išijas, revmatične bolečine... Vse piše na kremi.
Kapljice pa meni ne pomagajo dosti, vsaj fiziološka ne.

Čimprej se pozdravita.

< Sporočilo je popravil pot -- 14.5.2007 12:29:46 >

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2007 12:27:33   
lunca2
Jaz zaenkrat nimam teh težav ampak sem jih imela pozimi, ko sem bila prehlajena. Nekaj časa sem uporabljala kapljice Operil vendra jih odsvetujejo je boljša fiziološka raztopino a kaj ko ne pomaga tako. Jaz sem si najprej dala v nos fiziološko in nato 1-2 kapljici operila. user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 14.5.2007 12:28:56 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2007 12:40:55   
majrim
nisi edina alja75....jaz imam tudi te probleme,amapak sem to vzela kot del nosečnosti...zvečer se tako in tako zbujam,pa sproti še to uredimuser posted image ...še mesec in pol,potem pa upam,da se bo to uredilouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2007 12:46:23   
NAVT
Alja, kako to misliš s krvjo???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2007 13:03:10   
Cappy96
Alja75, to bo verjetno kar spremljevalni del nosečnosti. Men je že na začetku kar pogosto tud kri iz nosa tekla, pol se je vse skupaj umirilo, zdaj proti koncu mam pa spet predvsem ponoči čist zabasan nos (vključno s krvjo), pa nisem nič prehlajena. Sej bo minilo!!!
Lp

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2007 15:42:44   
ALJA75
Hvala vsem za odgovore.
Navt čez dan je vse o.k. ponoči pa se nosnici zamašita in ko si zbrišem nos je to sama smrkava kri. Joj, meni je to že tako mučno. Tudi sama grem jutri k zdravnici, da vidim kaj bo rekla.
Pozdrav vsem!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2007 15:46:38   
pupi
sem nekje prebrala, da je zaradi hormonskih sprememb normalno, da mamo krvaveče in zabasane nosove.
Tudi jaz se s tem ubadam
čao

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2007 16:31:46   
Anonimen
Žal je tudi to del user posted image . Jaz imam že od samega začetka nos znotraj čisto krastav in krvav, ko pa pihnem v robec pa je vse krvavo. Sicer nos ni zamšen, je pa zelo moteče, ker to ves čas čutim da je vse krastavo v nosuuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2007 19:00:31   
Anonimen
Pozdravljene!
Tudi meni se ponoči zamaši nos. Včasih tudi s krvjo, največkrat pa ne. Sem v knjigi Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu prebrala, da je to pri nosečnicah normalno, ker se poveča pretok krvi. Lahko ublažite (mogoče) samo, da si daste še eno ležalno blazino, tako da imate bolj dvignjeno glavo.
Lepo se imejte in kljub temu uživajte v nosečnosti.
Anonimna 7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2007 9:00:30   
bačko
Tudi meni se to dogaja že celo nosečnost tako da sem se zdaj že navadila.Preden grrem spat si dobro očistim nos tako da imam malo manj problemov.Če pa se mi ponoči zamaši pač vstanem in si očistim nos.
Pa še malo tekočine spijem da me grlo ne boli.
Kaj moramo to pač spada k user posted image .
Lepo se imejte.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2007 16:01:40   
lunca2
Tudi jaz sem nekje brala, da je zamašen nos in oteženo dihanje stranski učinek user posted image . Lahko pa so tudi kakšne krvavitve iz nosu, tako da se ne prestrašite.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?