Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamašen jajcevod in zanositev 22.6.2009 23:12:25
|
|
|
|
majalina
|
če imaš zamašene jajcevode, ne potrebuješ umetne oploditve. naredijo ti enostaven poseg, ki se imenuje laparoskopija... po dveh tednih si že ok... in če ni drugih ovir, lahko mirno zanosiš. srečno in lp!
|
|
|
|
RE: zamašen jajcevod in zanositev 23.6.2009 12:07:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz sem imela lani laparoskopijo in nisem zanosila naravno, ker so bili jajcevodi preveč zapacani, tudi Laparoskopija mi žal ni pomagala in sem morala na umetno.....upam da bo tebi uspelo, da neboš rabila vse to dajat skozi
|
|
RE: zamašen jajcevod in zanositev 23.6.2009 15:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina če imaš zamašene jajcevode, ne potrebuješ umetne oploditve. naredijo ti enostaven poseg, ki se imenuje laparoskopija... po dveh tednih si že ok... in če ni drugih ovir, lahko mirno zanosiš. srečno in lp! Ni res! Jaz imam zamašene jajcevode. Laparoskopija ni rešila ničesar - odstranili so le endometriozo, jajcevodov pa ne morajo popravit. Če imaš zamašenega enega, še lahko naravno zanosiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Počitnice.пеперутка16Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?Manj kot 3 mesece. (
43%)
Pri 6 mesecih. (
7%)
Pri 9 mesecih. (
14%)
Pri 1 letu in več. (
36%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!