|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašen nosek
12.8.2005 13:10:21   
gonza
prosim za nasvete
problem je v tem da zelo težko diha skoz nosek kot da bi imel zabitega čeprav ga večkrat na dan pučemo
ko pogledaš nima mucik in tudi z palčko jih ne najdeš
ampak ponoči se zbuja in ko spi prav čuješ kako vleče čez nos . in tudi hrči močno.hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zamašen nosek
12.8.2005 13:43:18   
SANDY
kdo, a mož!?? A dete?? Nč nisi napisala..

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zamašen nosek
12.8.2005 13:59:07   
gonza
oprosti sin star 10 mesecev jaz sem pa ati;)

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zamašen nosek
12.8.2005 14:10:47   
SANDY
oo še en ati!??;) Mi smo zamašene noske pucal s fiziološko raztopino. S pumpco not pošprical, pol je pa kr vn prtekl ;)

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zamašen nosek
12.8.2005 14:13:17   
jazz
Kr fajn s fiziološko zalivat, pa kamilice skuhat in ga podržati nad skledo, da inhalira, mi smo pa še nabavili iz olimij ( lekarna patrov ) majaronovo mazilo, ki je tako kot kitajska mast samo da ne peče in sem mu s palčko nosnici mazala.

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zamašen nosek
12.8.2005 14:20:10   
gonza
fiziološka ne pomaga imamo tudi slezove koreninice ampak nič ? :zmeden:

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zamašen nosek
12.8.2005 14:23:56   
gonza
Jazz kje ste dobili majaronovo mast .(olimij..?)

(odgovor članu gonza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zamašen nosek
12.8.2005 15:25:40   
Anonimen
Osnova pri sumu na nahod:
Veliko svežega zraka,otrok naj bo čim več zunaj,če nima vročine.
Dojenčki morajo čez dan spati zunaj ali vsaj pri odprtem oknu,tudi pozimi če je več kot 7 stopinj.
Ponoči v spalnico namestite vlažilnik zraka,ali pa na sušilec vlažne brisače.
Staro domače sredstvo proti smrkavem nosu-tudi pri dojenčkih-je majaronovo maslo.
Tri do petkrat dnevno ga dajajte v vsako nosnico količino v velikosti vžigalične glavice.
PRIPRAVA majaronovega masla:
100g masla raztopite in posnemite peno.
Dodajte prgišče sveže natrganega majarona s tržnice ali vrta(najbolj konec septembra-najbolje malo pred cvetenjem)in dobljeno maso mešajte v vodni kopeli 30 minut.
Nato majaronovo maslo precedite skozi tanko krpo dodajte pet kapljic majaronovega olja iz lekarne.
Pridobljeno maso napolnite stekleničko z navojem,pridobljeno zdravilo lahko hranite na hladnem do enega leta.
Pa še moja verzija.Če tamalemu nič neteče iz noska,da ponoči slišiš kako smrči ali se ti zdi da težko diha in pri tem nima nobenih drugih znakov prehlada potem ne gre za nahod.
Vsi majhni otroci kar nekaj časa tako težko dihajo in smrčijo.Smo že same tekle zaradi tega k zdravnici in je povedala da je to normalen pojav pri dojenčkih.

(odgovor članu gonza)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?