|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zalostna
15.7.2006 6:23:13   
Anonimen
Danes sjutraj sem ponovnooooooo delala test in nic. pa tako sem se drzala cel mesec in se nisem obremenjevala s tem...pa nic. Spet sem user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsaj malo upanja mi dajte punce....ali je možno da se ni pokazal (delala sem ga prvi dan izostanka M) ali bi sedaj že definitivno moral pokazat.
Obupanje je veliko ker bo spet sel mesec naokrog sicer prav prijetnegauser posted image ampak mesec dni dolgega upanja in cakanja.

lP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zalostna
15.7.2006 6:37:51   
DORI
Ne bit žalostna, počakaj še pa dni, ne razmišljat dosti o temu in predvsem ne se sekirat.
Saj se ti bo prej al slej sreča nasmehnila.user posted image
Jaz tudi poskušam, zdaj bo četrti mesec in vsakič sem žalostna, ko pride user posted image . Ampak enkrat bo ratalo, mora!!!

Lep dan ti želim.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2006 10:20:32   
lučka 25
Živjo! Mene pa kar malo skri, ker sem vseh 12 mesecov ob prihodu user posted image  veliko user posted image user posted image user posted image . Sedaj, ko je pa prišla user posted image  na 13 mesec pa mi je bilo čisto vseeno. Imama občutek, da sem že utrujena od vsega tega razmišljanja, računanja,... in mi gre vse skupaj že malo na živce. Upam, da je to samo faza in ne daljše obdobje. Je pa res, da sem vsaj v službi obdana z otroki in potem vsaj njih lahko crkljam kot svoje.
Kot kaže bomo morale pokazati več veselja in užitkov do user posted image  in ne biti toliko preračunljive. Pomemben dejavnik pa je OPTIMIZEM, ki ga ne smemo nikoli izgubiti! Lepo se imejte vse skupaj!!!

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2006 12:10:00   
*Karmen*
Anonimna!

Glavo pokonci, pa mal dopusta, plavanja, prijetnega branja... pa bo minilo. Stisni se k srčku in ne misli preveč na teste, ker se ti lahko še zmeša. Vem, da je težko pa vendar je najpomembnejše, da si živa in zdrava, pa da imaš ob sebi nekoga, ki te ima rad. To pa je največ kar lahko človek ima. Dojenček pa pride, ko bo napočil tvoj čas pa če se do takrat obremenjuješ ali ne. Do takrat pa uživaj to kratko življenje in naj se ti le-to ne vrti samo okoli dojenčkov, ker bo v tem primeru tvoje življenje ušlo mimo tebe.

Lučka 25!

Ti občutki, ki jih doživljaš niso samo faza ampak kar dolgo obdobje. Na srečo! Tudi mene je po dolgem poskušanju in neuspehih doletelo ravno to. Ti pa povem, da je to prej dobro kot slabo. Glej: punce, ki ne moremo zanosit takoj, ko bi to rade, smo vsak mesec razočarane. Ko pride M smo potrte, jočemo, obtožujemo se... Preden pride M čakamo, vznemirjene smo, napete, polne pričakovanj... Vse to za našo psiho in telo ni nič dobrega. In ker telo in psiha teh pritiskov enostavno ne zdržita več, se pdločita, da bosta dogajanje okoli zanositve dobesedno ignorirala. Ja, včasih telo in psiha poskrbita sama zase, ker jima je vsega dovolj. Ti pa vse to občutiš kot občutek, ki bi mu lahko rekli po domače: "Men pa čist dol visi..." Ja, grdo napisano, a tako je. In ta občutek je dober, ker svoje misli in telo nehaš obremenjevati z eno in isto stvarjo. Počasi pride tudi do tega, da ti je čisto vseeni ali boš kdaj imela otroka ali ne. To je pa še najbolje, ker takrat zares odklopiš pričakovanja in živčnost. In ravno v takšnih obdobjih dojenčki najraje nastajajo.

Torej kar brez strahu, ker nisi edina, ki je to doživela. Sploh pa si doživela nekaj dobrega! LP in veliko sreče. Karmen.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2006 14:40:08   
Anonimen
Anonimna-4 dan menstruacije je zelo ploden.ZAPOMNI SI TO in akcijauser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2006 14:40:57   
Anonimen
Če slučajno nisi noseča to upoštevajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2006 19:14:28   
lučka 25
*Karmen*, si mi prav polepšala dan! Mislim, da bo to res še najbolje in bom le tako lahko malo odklopila. Res je kakor si napisala "mi že kar malo dolvisi vse to". Sem bila sedaj cel dan z dvema prijateljicama, ena ima 4 mesece staro hčerkico (zanosila v 1 poskusu), ter drugo, ki je 3 mesece noseča (zanosila v 2 poskusu), pa se sploh nisem sikirala, sploh me ni ganilo vse skupej. Komaj pa čakam,  da greva z user posted image  na dopust za 14 dni, kjer bova ČISTO SAMA brez vseh po dolgem času in oba komaj čakava, da se bova crkljala, uživala, spočila od vsega skupaj.
Hvala za spodbudne misli in veliko sreče in zdrave pameti še vsem ostalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?