Anonimen
|
Pa je prišlo do tega, kar sem slutila že dolgo časa nazaj. Mislim, da sem se zaljubila, pa se ne bi smela. Sem namreč poročena, imava otroka. Ampak o najinem zakonu pa raje ne bi, ker je vse drugo kot zakon. Le na papirju, če razumete. Mi je všeč nekdo za katerega vem, da sem tudi jaz njemu. No, pred kakšnimi 3 leti me je v pričo sedanjega moža opazno osvajal. Sem bila takrat še ful zaljubljena...tako da me ni mogel imet. Ker sem v službi v drugem kraju, istem kot on, ga srečujem vsak dan. Doma imava vsak svojo ''družino''. Tudi njegova ni to kar naj bi bila. Čutim, da bi bila nekako povezana, da čutiva enako, saj se najina pogleda na cesti ali kje drugje vedno srečata in oba malo postaneva s pogledom, kot da bi drug za drugega vedela kaj čutiva. Ne poznava se drugače kot ''ta je od tistega'', ''on pa iz tam''. Ne vem, če sploh ve kako mi je ime,.. jaz njegovega slutim, saj sem pogledala v imenik. Vem, obnašam se kot najstnica, pa nisem več dolgo. Tudi on je starejši. Sedaj se veselim vsakemu novemu dnevu ko grem lahko v službo, ker vem, da ga bom spet srečala. To tiho hrepenenje me žene k lepšim dnem. Čutim, da je pri njemu enako, ker ženska ve kdaj je zaželjena oziroma komu je všeč,ne? Jaz to prepoznam in zaenkrat se še nisem zmotila. Tudi več se posvečam sami sebi. Ko mi je kaj všeč si kupim, nobenemu ne polagam računov zakaj in kako. Tudi frizura in vse ostalo je kot mora bit, ni več tiste ki bi se zaradi svojega izgleda skrivala ali ki bi jo bilo sram da danes nima najmodernejših hlač. Vse imam, le na žalost ne ljubezni. Moj mož se me sploh ne dotakne. Odtujila sva se in živiva vsak svoje življenje. Večkrat sem mu v jezi rekla; da bo lahko kdaj prepozno spoznal koga je imel in da se mu bo po meni še kolcalo... vem da se zaveda tega, ve in pozna moške ki me vabijo na kavice, ve da bi me kater od njih tudi imel, samo ve tudi, da ga jaz ne bi prevarala. Misli, da si ne upam. In res si ne. Samo mi je vseeno tako lepo, ko v NJEGOVIH očeh vidim da sem še za pogledat (jaz to vem in vse bolj se tega spet zavedam). Ta moj mož mi je totalno zbil vso ženskost iz mene. Danes imam zopet muda da oblečem krilce, pa visoke škornje pa sexi žabe, pa da pokažem kar sem prej skrivala samo da ne bi mož mislil da se kod k . Morda pa pride le takšno odbobje pri vsaki ženski, ne vem. Jaz sem na to že dolgo slutila. V bistvu me je sam porinil v to. 2 leti se me že ni dotaknil, 2.leti nisva spala skupaj,pa sem ga tolikokrat ''prosila'' samo zaman. Mi je rekel, ko boš se spremenila, potem pa ja... tako ponižano sem se počutila. 2.leti sta ga pripeljali do tega, da mu je sedaj žena v mislih pri drugemu. jočem ker ni drugače, ampak vsak išče ljubezen. jaz je nočem, ker je na takšen način ne želim dobiti, samo lepo mi je ko vem da me še kdo hoče. Tako ali drugače.
|