|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaljubljenost ali...
30.11.2007 12:08:52   
Anonimen
Pa je prišlo do tega, kar sem slutila že dolgo časa nazaj. Mislim, da sem se zaljubila, pa se ne bi smela. Sem namreč poročena, imava otroka. Ampak o najinem zakonu pa raje ne bi, ker je vse drugo kot zakon. Le na papirju, če razumete.

Mi je všeč nekdo za katerega vem, da sem tudi jaz njemu. No, pred kakšnimi 3 leti me je v pričo sedanjega moža opazno osvajal. Sem bila takrat še ful zaljubljena...tako da me ni mogel imet.

Ker sem v službi v drugem kraju, istem kot on, ga srečujem vsak dan. Doma imava vsak svojo ''družino''. Tudi njegova ni to kar naj bi bila.
Čutim, da bi bila nekako povezana, da čutiva enako, saj se najina pogleda na cesti ali kje drugje vedno srečata in oba malo postaneva s pogledom, kot da bi drug za drugega vedela kaj čutiva.
Ne poznava se drugače kot ''ta je od tistega'', ''on pa iz tam''. Ne vem, če sploh ve kako mi je ime,.. jaz njegovega slutim, saj sem pogledala v imenik. Vem, obnašam se kot najstnica, pa nisem več dolgo. Tudi on je starejši.
Sedaj se veselim vsakemu novemu dnevu ko grem lahko v službo, ker vem, da ga bom spet srečala. To tiho hrepenenje me žene k lepšim dnem. Čutim, da je pri njemu enako, ker ženska ve kdaj je zaželjena oziroma komu je všeč,ne? Jaz to prepoznam in zaenkrat se še nisem zmotila.
Tudi več se posvečam sami sebi. Ko mi je kaj všeč si kupim, nobenemu ne polagam računov zakaj in kako. Tudi frizura in vse ostalo je kot mora bit, ni več tiste ki bi se zaradi svojega izgleda skrivala ali ki bi jo bilo sram da danes nima najmodernejših hlač. Vse imam, le na žalost ne ljubezni. Moj mož se me sploh ne dotakne. Odtujila sva se in živiva vsak svoje življenje.
Večkrat sem mu v jezi rekla; da bo lahko kdaj prepozno spoznal koga je imel in da se mu bo po meni še kolcalo... vem da se zaveda tega, ve in pozna moške ki me vabijo na kavice, ve da bi me kater od njih tudi imel, samo ve tudi, da ga jaz ne bi prevarala. Misli, da si ne upam. In res si ne. Samo mi je vseeno tako lepo, ko v NJEGOVIH očeh vidim da sem še za pogledat (jaz to vem in vse bolj se tega spet zavedam). Ta moj mož mi je totalno zbil vso ženskost iz mene. Danes imam zopet muda da oblečem krilce, pa visoke škornje pa sexi žabe, pa da pokažem kar sem prej skrivala samo da ne bi mož mislil da se kod kuser posted image .
Morda pa pride le takšno odbobje pri vsaki ženski, ne vem. Jaz sem na to že dolgo slutila. V bistvu me je sam porinil v to. 2 leti se me že ni dotaknil, 2.leti nisva spala skupaj,pa sem ga tolikokrat ''prosila'' samo zaman. Mi je rekel, ko boš se spremenila, potem pa ja... tako ponižano sem se počutila. 
2.leti sta ga pripeljali do tega, da mu je sedaj žena v mislih pri drugemu.
jočem ker ni drugače, ampak vsak išče ljubezen. jaz je nočem, ker je na takšen način ne želim dobiti, samo lepo mi je ko vem da me še kdo hoče. Tako ali drugače.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaljubljenost ali...
30.11.2007 12:13:03   
Mešamdrek
V bistvu sploh ne vem kaj bi ti napisala,očitno pa je,da se v tvojem življenju dogajajo premiki.Kakorkoli že,želim ti,da bi končno našla ljubezen v pravem pomenu besede. Srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 12:16:42   
Taula
Tudi jaz ne vem kaj želiš slišati. Ni mi jasno zakaj si sploh še z možem. Pa ne mi reči otrok in finance. To je izgovor.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 12:16:57   
mika
2 leti se me že ni dotaknil, 2.leti nisva spala skupaj,pa sem ga tolikokrat ''prosila'' samo zaman. Mi je rekel, ko boš se spremenila, potem pa ja... tako ponižano sem se počutila.

a se hecašuser posted image user posted image user posted image

kaj še sploh počneš pri njem?

pri novi ljubezni pa se res prepričaj, če je to- TO, da ne boš prizadeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 12:17:12   
bučkabb
user posted image user posted image  ja čestitam, če si se no.
halo, kak pa to zgleda, namreč vajin "zakom" me pa res zanima. 2 leti nič user posted image , pa ti to zdržiš.
nevem, no kakšen je tvoj mož, ampak dvomim da zdrav dec to zdrži, po moje glede na tvoje pisanje si on že kaj poišče in se mi zdi da je že skrajni čas, da si tud ti kaj najdeš, no......

brez kakršnih koli predsodkov pejt v akcijo in ga spoznaj. če ti bo všeč in kot praviš si tud ti njemu, začni zopet živet!!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 12:22:45   
jagoda77
če se te tvoj res ni dotaknil 2 leti, potem bejbi, ti sam v akcijo in če mene vprašaš, čist opravičeno (po mojem mišljenju)... ne čakat tvojga, da se bo glih njemu dvignu... sploh ne tolk cajta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 12:25:41   
Nika v službi
V tvojem postu je kar nekaj protislovij, pa se ne bi spuščala v podrobno razčlenjevanje le-teh.

Zame je vseeno ključno vprašanje v tvojem zakonu. Zakaj je tako, kot je? Zakaj ti mož očita, da se moraš spremeniti in dokler se ne boš, se te ne bo dotaknil? Zakaj je zakon samo na papirju, kaj se vama je zgodilo, da sta šla vsak svojo pot? Omenjaš otroka - ali vztrajaš zaradi njega?

Ali ima tvoj mož drugo? Če se tebe dve leti ni dotaknil, se je pač kake druge. Torej je dejstvo, da sta res povsem na različnih tirih. Če je ljubezen umrla (ali pa je sploh ni bilo?), potem jaz tukaj res ne vidim nobene druge opcije kot slovo.

Koliko časa sta poročena, kako je bilo na začetku, sta se zares ljubila, je bil prej drugačen, si bila ti drugačna? Kaj, za user posted image , se je zgodilo, da sta si postala tujca?!?!

Seveda pa se je prej treba iskreno pogovoriti z možem, povedati in poskušati razumeti resnico in videnje enega in drugega, poiskati skupno rešitev, če je vama sploh še v interesu.

Če je ni, potem greš pač narazen ali pa udariš skok čez plot, da dobiš potrditev, da si še greha vredna.

Zame skoki čez plot in tovrstno življenje "mimo" partnerja ne pride v poštev, zato res težko kaj pametnega napišem. Ker nisem človek, ki bi tako dolgo čakal in vztrajal.... in upal. Če začutiš, da se nekaj dogaja v tvojem zakonu, da se začenjaš odtujevati, je treba ukrepat TAKOJ!

Srečno.

p.s. Sicer pa ne zameri - tole "spogledovanje" z neznancem (saj še imena ne veš, prosim, no!) je meni čisto mimo. Jaz se pač ne morem kar zaljubiti v človeka, o katerem ne vem ničesar... To mi deluje čisto najstiško, čeprav praviš, da nisi več tako mlada....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 12:27:56   
Anonimen
Nič ne pride čez noč. Kar tako brez razloga se nista odtujila. Imam občutek, da si bistveno pozabila napisati.
Nekaj je moralo biti hudo narobe a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 12:28:19   
Nea_teja_
Zgodba zelo podobna moji tudi jaz sem se zaljubila da sem slišala travo rast bila poročena on isto oba imela otroke ampak ker zakona nista bila tako kot treba sem očitno rabila nekoga da sem to ugotovila. Ločila sem se od moža on od žene in sedaj sva skupaj nikoli se ne kregava vse si zaupava kar v prejšnem zakoni ni bilo nikoli skratka anonimna hočem ti povedati če misliš da je z njegove strani isto  nimaš kaj čakati .

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 12:33:20   
Anonimen
Počutim se tako nemočno. Jočem ker mislim na drugega, doma pa imam moža, ki sploh ni to kar je bil. Sploh več ne pričakujem, da se me bo še kdaj dotaknil, sem se čisto že sprijaznila. Mislim da sem se v dveh letih že lahko.
Najino spolno življenje se je končalo odkar je bil z mano na porodu. On sicer pravi, da njemu to ni bilo nič takega, ampak jaz drugega izgovora ne vidim. On jih išče nekje drugje, ne vem, mi ne pove kaj razmišlja, ker zelo malo komunicirava, jaz sem pa tudi že obupala nad njim. Tako pač je žal in tako bo ostalo.
Če zdržim brez sexa? Ja zdržim ker moram.
Tako sem žalostna da se mi to dogaja. Da sem privezana k njemu ki me nima rad, pa tako težko me je dobil, tako ponosno me je kazal (predstavljal) okrog svojim kolegom in vsem. Tako lepo, prijazno, pametno, visoko šolano, z dobro službo, vse O.K. Nič več mu ne pomenim. Kot da se je želel pred nekom z mano pokazati, nekomu dokazati da me lahko ima, sedaj pa ti živi tako življenje.

Jezna sem, da sem mu podlegla, ko bi lahko dobila koga ki bi me imel resnično rad.

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 12:35:37   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Zgodba zelo podobna moji tudi jaz sem se zaljubila da sem slišala travo rast bila poročena on isto oba imela otroke ampak ker zakona nista bila tako kot treba sem očitno rabila nekoga da sem to ugotovila. Ločila sem se od moža on od žene in sedaj sva skupaj nikoli se ne kregava vse si zaupava kar v prejšnem zakoni ni bilo nikoli skratka anonimna hočem ti povedati če misliš da je z njegove strani isto  nimaš kaj čakati .

Bravo za vaju,da vama je tako zneslouser posted image user posted image user posted image ,samo pri anonimni imam občutek,da gre bolj za potrjevanje same sebe(ker pač te potrditve ni dobila od moža).Do tukaj vse lepo in prav samo vprašanje je,koliko je v resnici "zanemarjena"s strani partnerja,in če ji nebi nemara bil v tem trenutku bil všeč katerikoli moški.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2007 12:38:47   
Anonimen
Da sem privezana k njemu ki me nima rad, pa tako težko me je dobil, tako ponosno me je kazal (predstavljal) okrog svojim kolegom in vsem.

no, no privazana le nisi. Oziroma s čim ali kom se čutiš privezana. Z otrokom, poročnim listom. TO  se le izgovori. Če veš, da je za it - pojdi, ampak ne zaradi nekoga , ki mu ne poznaš niti imena.

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2007 12:40:22   
Nea_teja_
Ja jest sem imela res srečo našla sem partnerja ,ki se v vsem poklapava razumeva  tako otroci tako njegovi kot moja. Lahko rečem da je idealni partner  in mi ni žal za to kar sem naredila .Zdej se mormo sam še tiste njegove zmešane bivše babe znebit in bo pol vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2007 12:42:49   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

Da sem privezana k njemu ki me nima rad, pa tako težko me je dobil, tako ponosno me je kazal (predstavljal) okrog svojim kolegom in vsem.

no, no privazana le nisi. Oziroma s čim ali kom se čutiš privezana. Z otrokom, poročnim listom. TO  se le izgovori. Če veš, da je za it - pojdi, ampak ne zaradi nekoga , ki mu ne poznaš niti imena.

Pojdi zaradi sebe in otroka ne pa zaradi osebe ,ki  jo niti dobro ne poznaš in niti neveš kaj se nejmu mota po glavi.Sem prej preveč površno prebrala sem misnla da vidva kaj šmerata ne pa da se niti poznata ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2007 12:45:28   
bučkabb
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jezna sem, da sem mu podlegla, ko bi lahko dobila koga ki bi me imel resnično rad.

a privezani si k njemu, kako pa to spet zgleda?

pa daj no, poglej mal okol sebe kolk je ločitev, no po mojih pojmih že preveč, sam ti si pa že spet v drugi skrajnosti. a si še vedno takšnega mnenja, da če se poročiš z enim morta bit pa do smrti skupi. pa res mende nisi več tako mlada ampak glede na tvoje razmišljanje zelo stara, ko bi poslušala svojo babico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2007 12:54:48   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Počutim se tako nemočno. Jočem ker mislim na drugega, doma pa imam moža, ki sploh ni to kar je bil. Sploh več ne pričakujem, da se me bo še kdaj dotaknil, sem se čisto že sprijaznila. Mislim da sem se v dveh letih že lahko.
Najino spolno življenje se je končalo odkar je bil z mano na porodu. Ma, daj, no, ta je pa huda! On sicer pravi, da njemu to ni bilo nič takega, ampak jaz drugega izgovora ne vidim. On jih išče nekje drugje Ja in kakšni so ti njegovi argumenti? Po moje so ključni!, ne vem, mi ne pove kaj razmišlja, ker zelo malo komunicirava (in zakaj sta nehala komunicirati? komunicirati ne nehaš kar naenkrat, nekaj se mora zgoditi!, jaz sem pa tudi že obupala nad njim. Tako pač je žal in tako bo ostalo. Če si se že odločila, da si obupala, potem ni več dileme.
Če zdržim brez sexa? Ja zdržim ker moram.
Tako sem žalostna da se mi to dogaja. Da sem privezana k njemu s čim si privezana?! ki me nima rad, pa tako težko me je dobil, tako ponosno me je kazal (predstavljal) okrog svojim kolegom in vsem. Tako lepo, prijazno, pametno, visoko šolano, z dobro službo, vse O.K. Vse predpogoje imaš, da se osamosvojiš in ga zapustiš. Nič več mu ne pomenim. Kot da se je želel pred nekom z mano pokazati, nekomu dokazati da me lahko ima, sedaj pa ti živi tako življenje. Če je temu tako in si o tem prepričana, potem prekini, začni znova. Sama - za začetek.

Sori, ampak še vedno sem mnenja, da je to povsem nezrelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2007 12:55:09   
natalia
pa saj tega moškega tudi ne poznaš, ne? mogoče pa si zaljubljena v te občutke, ki ti jih ta moški vzbuja in kar pogrešaš pri možu.

želim ti, da čimprej najdeš rešitev - rešitev je v tebi!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.11.2007 13:05:29   
Taula
Ne deluješ mi zaljubljena, samo noro pogrešaš nežnost, ljubezen ki ti naj bi nudil mož. Rešitev je res v tebi..prekini ta začaran krog in oditi iz zakona ki ni uspel.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.11.2007 13:07:28   
lelaval
2 leti se me že ni dotaknil, 2.leti nisva spala skupaj,pa sem ga tolikokrat ''prosila'' samo zaman. Mi je rekel, ko boš se spremenila, potem pa ja... tako ponižano sem se počutila.
jočem ker ni drugače, ampak vsak išče ljubezen.

2 leti sta abstinirata (ali pa le ti) od sexa, pa sta še vedno skupaj? user posted image In 2 leti te pusti, da se moraš spremenit? Očitno mu že tako paše. In še jočeš za tem? user posted image V 2 letih si očitno pretočila dovolj solz, da če gresta sedaj narazen, ne boš spustila niti 1 več.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.11.2007 13:14:13   
Anonimen
Če nočeš rešiti veze....pojdi. Kaj te zadržuje?
Sam ne it stran zarad poročenega moškega, ki mu niti imena ne veš. Pa kako veš da njegov zakon ni vredu, če sploh ne veš kako mu je imeuser posted image
Mogoče bi bil čas da se nehaš obnašat kot najstnica, nehaš iskat izgovore, nehaš živeti v iluziji da bo gospod X rešil tebe kot princ na belem konju in bosta živela v pravljici. Pravljic ni. Vsak si svojo srečo sam kroji. Največ kar ti lahko storiš za svojo srečo je da se odločiš kako boš živela in greš stran če hočeš it stran. In ko si boš ustvarila svoje življenje, sama, brez moškega...si išči novo ljubezen. Če pa misliš da bo skok čez plot rešil tvoje težave pa....good luck.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.11.2007 20:22:04   
Teya*D.

Nič ne pride čez noč. Kar tako brez razloga se nista odtujila.
[/quote]
S temle se popolnoma strinjam. Ne vem kako te lahko mož kaznuje tako, da s tabo prekine vse telesne stike in povrh še pričakuje da se boš spremenila. No, če sta šla v zakon si mu morala bit všeč takšna kot si bila, ali ne?
Moški, ki zdrži 2leti brez spolnih odnosov...hm zanimivouser posted image . Verjamem, da je odhod težak in če bi sama bila na tvojem mestu, ne vem kaj bi naredila. A spita v isti postelji? Kako za boga se potem ubranita želji po dotiku....mogoče pa ni več ljubezni z njegove strani. Glede neznanca pa dobro premisli, da ne boš pustila moža zaradi njega in na koncu ostala sama z otrokom. Če že greš pojdi zaradi sebe, kot so ti napisale druge.
Pa vso srečo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.11.2007 20:36:28   
visnjaaa
Ja če se mene mož ne bi dotaknil 2 leti, bi tud sigurno pogrešala vse....in bi tud jokala. Si sploh ne predstavljam kaj takega. Sam pomoje moreš bit tud ti neki kriva, da se te ni dotaknil, ker moški bi vse nategnili kar leze in gre....to so pač moški. Sej mogoče bo katera komentirala, da to ni res, ampak bo Mič vse pojasnil.user posted image user posted image user posted image on ima direktne.

Jaz bi se na tvojem mestu kresnila dol s prvim, ki bi mi dišal....ja res. Ločla se pa zaradi tega ne bi....eh to vse mine.

lp

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.12.2007 14:42:29   
baguSka
zaljubljenost ali...

ne.. to ni zalublenost.. to je pogresanje vsega, cesar ne dobis pri mozu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2007 20:15:54   
Anonimen
Ne ni zaljubljenost, niti ljubezen, niti simpatija,... To je sanjarjenje, fantaziranje, to je beg od resničnosti.

Zakaj bi se mož moral vedno truditi zate, trudil se je da te je dobil, srečen je bil in ponosen nate - za koga se pa imaš, če misliš, da se je s teboj postavljal pred vsemi?

Madona, saj te je vzel za ženo, otroka sta ustvarila hudiča!

Mislim, da je obupal ON in ne TI. Z malo truda bi lahko doma pri možu dobila tisto, kar sanjariš o moškem, ki ga sploh ne poznaš. Strezni se.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.12.2007 22:00:24   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: mika

a se hecašuser posted image user posted image user posted image

kaj še sploh počneš pri njem?

pri novi ljubezni pa se res prepričaj, če je to- TO, da ne boš prizadeta.

se strinjam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?