Miško
|
Imam malo izkušenj s podobnim primerom, pa bi rekla takole: 1.zaljubiš se, ker ti v odnosu s tvojim fantom nekaj manjka; 2. najprej razčisti sama pri sebi,kaj ti manjka, poskušaj zadevo popraviti doma, bodi poštena do svojega fanta in če ugotoviš, da on ni to, kar želiš od življenja, pojdi nekaj časa živet sama, potem pa začni novo zvezo, če je to tisto, kar si želiš; čeprav se mi zdi, da to ni to, ker te sicer leta ("en star tip") ne bi motila. Seveda pa je lahko biti pameten. Pri meni je bilo tako kot pri tebi, le da je bila moja zveza s fantom že nekaj časa na mrtvi točki, bila sem nezadovoljna. Potem pa sem se zaljubila v starejšega kolega v službi. Ista fora - najprej dobra sodelavca, potem pa bumf ... no ja, nisem naredila tako, kot sem napisala zgoraj, 4 mesece sva bila ljubimca, nato pa sva se odločila, da želiva živeti skupaj. Bilo je težko, če bi naredila, kar sem napisala zgoraj, bi bilo lažje, ampak nekako sva preživela in sedaj živiva že dve leti skupaj in imava ljubkega drobižka. Ne rečem, da nimava nikakršnih problemov, ampak nekaj vem, da sem veliko bolj srečna, kot sem bila v prejšnji zvezi. Hm, pa starejša tudi in z nekaj izkušnjami več ter se veliko bolj zavedam, kako se moraš truditi za uspešen odnos. Najpomembnejše pa je, da si poštena sama do sebe, da razčistiš pri sebi, kaj si želiš in nato temu slediš. Ne moreš biti srečen,če pričakuješ od nekoga drugega, da te osreči. To mora izhajati iz tebe, iz tvoje notranjosti. Lp Miško
|