Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 17:50:22
|
|
|
|
taj2004
|
Prvic cujem za to :duda: LP petra
|
|
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 19:24:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne vem, če je to ravno to, ker ne poznam strokovnega izraza, ampak moj brat se je rodil z zvito nogico in je moral nositi tak majhen gips. Pa je bilo kmalu vredu. Zdaj je star 28 let in je bil večkrat državni prvak v judu.:) Tako da je če to ista stvar, ne skrbi.
|
|
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 19:32:03
|
|
|
|
aljaneva
|
Naša Neva je tudi imela zaležano stopalo, ker ni imela več dosti prostora v maternici, pa smo to popravili tako da smo vsak dan po 6x na dan masirali stopalo. Na pregledu pri terapevtki pa so ugotovili da je stopalo uredu. Upam da nas vseeno ne bo oviralo ko bo mala Neva shodila:zmeden:.:angel:Stara je 1.5 mescev. Pozanimaj se pri pediatru, ker mene so že v porodnici naučili razgibavanja za stopalo.:)
|
|
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 20:28:17
|
|
|
|
Taša
|
Pri nas je bilo prav tako kot pri aljinevi, tudi Nika je imela "zaležane nogice" vendar smo jih nekajkrat na dan masirali in potem se je stanje popravilo....
|
|
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 20:29:00
|
|
|
|
iza
|
JA sej midve tudi razgibavave, pa stopalo ima gibčno v vse smeri, ampak stopala še vedno malo vleče navznoter predvsem levo, ki je bilo malo slabše. Skrbi me predvsem to kako bo ko bo shodila. Sej hodive k ortopedu na kontrolo, bom še vprašala. Malo pa moram še vas povprašat če ima katera tudi iste problemčke in male skrbi. :rozica:Hvala:rozica:
|
|
|
|
zaležana stopala od lege 27.1.2005 20:29:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Mojemu bratu so najprej masirali, ker pa ni pomagalo, je dobil gips. Pol je bilo pa vredu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?