|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakrvavela sem :(
21.4.2006 20:33:10   
Sisy
pred eno uro rdeča kri...sem mislila da me pobralo...šibava na urgenco-tam ugotovijo da se nosečnosti v maternici ne vidi...da je lahko prezgodaj čeprav bi se zdaj moralo že videt user posted image user posted image user posted image

v spodnjem delu maternice je ginekologinja na urgenci videla nek obris ki bi bila lahko ali cista ali pa gastacijska vrečka...pa ni mogla pogledat ker na urgenci niso opremljeni z takšnim UZ-jem ki bi lahko povečal sliko? haloooo user posted image user posted image user posted image ampak da je lega tega "obrida" tako nizko da je verjetno cista in ne GV...user posted image  v glavnem rekl so mi počivat ... in to je to..da nimajo kej narest...

jst sem čist user posted image ..zdele mam sicer čist mal rjavkastega izcedka...ampak me bo pobral od skrbi...

jutri zjutraj takoj šibam k Rešu...sej dela jutri od 6-8 h ne?

a katera ve..kdaj se splo nosečnost na UZ vidi?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakrvavela sem :(
21.4.2006 20:40:28   
mojčca
Jaz sem bila približno toliko noseča kot ti, ko sem prvič začela kraveti - ne vem točno, ali je že bilo šest tednov, ali pa je manjkal dan ali dva. No, pri meni se je na UZ plod že videl, ampak je ginekolog rekel, da se ponavadi vidi okoli šestega tedna (kot vidim pri tebi še ni šest tednov, tako da bo malo treba še počakati). Ti pa svetujem, da počivaš, ampak res počivaš. To ti govorim iz lastnih izkušenj (verjamem, da te je trenutno strah, ampak bila sem na podobnem kot ti, pa imam doma kljub velikim problemov prav živahno 13 mesečno punčko). 

Držim pesti, da se bo srečno končalo tudi za tebe in tvojo user posted image . Prijetno nosečnost in čim manj problemov v naprej. 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 20:41:12   
naja78
šit sisy.
skos te berem.ne paničar,umiri se.za reša ne vem.

za nosečnost se vidi že okoli 5t ampak le gestacijska vrečka,brez ploda.malo si zračunaj ker teden bi bila.mislim da se šteje od takrat ko si imela transfer.
pa počivaj.

kakšno morje neki.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 20:44:29   
vampirka
Sisy user posted image !!! Kaj naj bi cista počela v tvoji maternici??? Če je ni bilo tam 2 tedna nazaj, je tudi danes ni - to je verjetno gastacijska vrečka, ki se pri 5 tednih že vidi - ampak ne z navadnim UZ. Lepo počivaj zdaj, zjutraj naj te tvoj dragi pelje do Reša, pa bo. Jaz mislim, da se ti ßhcg ne bi tako povečeval, če nosečnost ne bi bila v maternici user posted image ...jaz bom zdaj malo slabše spala, ker bom držala pesti za tebe! Pošiljam ti en velik user posted image  zate in tvoje user posted image user posted image !!! Boš videla, da bo vse OK - MORA BITI!!!!!!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 20:46:54   
Sulfinija
Sisy!

Pridno počivaj saj drugega nimaš kaj narest.Pri meni se je videla GV v 5tednu,v 6t je bila že večja,plod se je pojavil v 7t4din videla sem tudi utrip izcedek pa ni ponehal kljub ležanju v bolnici in je v 8t4d ni bilo več utripa in zgodil se je ss.Želim ti veliko,veliko pozitivnih misli in čimveč počivanja.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 20:50:47   
Špelka
Sisyyyyyy - NE, TO NI NOBENA CISTA!!!! Kako naj bi bla cista v maternici???? Po navadi je ja na jajčnikih, ne????? user posted image  In - beta HSG ne nastane v cisti, temveč v nosečnosti!!!!! ma dej, tile na urgenci mal blodijo in se sploh ne zavedajo, kakšno škodo delajo s svojimi izjavami!!!! Verjamem pa , da bo to tvoja najdaljša noč - v mislih in sanjah bom s tabo, KER NE - NE SME BITI CISTA IN TUDI NE BO!!!!!! user posted image  DRAGA SISY - TI SI NOSEČA IN TAKO BO TUDI OSTALO!!!!!!!!!!!! BASTA!!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2006 20:57:05   
tinkamiška
Sisy, se strinjam z vsem kar je napisala Špelka! Poskusi počivat in nič jokat, tvoja pikica je tam in bo tam tudi ostala! Jutri pa naj te Reš lepo potolaži.

Bom tudi jst v mislih s tabo in držim pesti za vaju z malo pikico!user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2006 21:34:23   
emaa
Sisy veliko jih krvavi med nosečnostjo, ubogaj navodila počivaj, jutri zjutraj pa do Reša, saj če bereš Pušenjaka bo videla, da več škode naredijo i strokovnjaki z UZ, ki ne znajo brati izvidov.  milism, da je vseeno GV, ti pa le počivaj, pa do njega zjutraj, držim pesti, da je vse v redu. (boš očitno ena tistih, ki mora več počivati, ampak za user posted image  vse, a ne) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2006 21:45:56   
Mana
Sisy, drž se!
To še ni znak, da nisi noseča. In kaj huduser posted image   uni tam sploh gledajo!
Jaz sem krvavela od začetka pa do 16 tedna. Pa vsakič na urgenci je bil drug, in vsakič so mi drgač razlagali. Tako da , drž se, jaz pa močno držim pesti zate.
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 22:10:58   
Sisy
hvala punce...mi je takoj lažje ko slišim take vzpodbudne besede....

vam jutri javim kaj je bilo pri Rešu...

zlate steuser posted image

lepo nočko vsaki posebejuser posted image

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2006 22:38:56   
Teja K.
Ne se bat, držimo vse pesti , da ni nič hudega. Saj veš, da ženske krvavijo, ne smemo pa se ustrašit vsake krvavitve. Mislim, da je res prezgodaj, da bi se plod vidil na UZ.
Bom mislila nate jutri zjutraj...bom blizu Ljubljane, mogoče bo zato še bolj učinkovito.
Poskusi pa zaspati in se umiriti, pa počivati-nujno!!!!
Papa

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2006 22:50:37   
KODA
Držim pesti,da je vse v redu.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2006 23:06:46   
ameli
Sisy jaz sem tudi fasala cisto zaradi klomifema in je bilo z mojo nosečnostjo vse OK! Upam, da bo tudi pri tebi tako.
Kar pa se ploda tiče, pa se včasih tudi zgodi, da se vidi komaj po 8. tednu. Jaz dršim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse mogoče, da bo OK!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2006 8:58:42   
lana38
Sisy!
Vse bo OK. Ti samo lepo počivaj in se sprosti. Tedni nosečnosti pa se štejejo od zadnje Muser posted image . Torej, če ti šteješ od transferja moraš 2 tedna odšteti. Nosečnost na UZ se sigurno vidi od 6 tedna, kar bi pri tebi pomenilo 4 tedne od transferja. Ne vem pa natančno, kdaj si bila na transferju. Tako da počivaj, pa bo vse OK. Držim pestiuser posted image

lana38

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2006 9:30:33   
Sisy
LANA HVALA! TOREJ JE RES MOGOČE PREZGODAJ DA BI SE KARKOLI NA UZ VIDELO ČE SEM IMELA TRANSFER 31.3? AMPAK ALI SE NE BI MORALA VIDETI ŽE VSAJ GASTACIJSKA VREČKA?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2006 10:05:51   
mia-2
Hoj Sisy naj ti povem da so nekateri zdravniki na urgenci zelo slabi v delanju UZ pa še res je da ne povečajo zadosti.Men se tud v 5 tednu (na urgenci) ni nič videlo v 7 pa zelo lepo in sem čisto normalno donosila brez kasnejših problemov.Upam da te bo Reš potalažil.Držim pesti!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2006 10:18:07   
LARA 612
Mia-2!

Imam eno vprašanje zate. Sem v začetku 7.tedna nosečnosti, pa mi ni nič slabo, tudi trebuh nimam nič napet, zato me skrbi, da je morda kaj narobe. V 6.tednu sem krvavela 6 dni, ginekologinja pa ni še nič videla na ultrazvoku, ker je bilo še prezgodaj.

Kako je bilo pri tebi? Ti je bilo kaj slabo, si se kaj drugače počutila?

Lp, Lara

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?